Skip to content

MAC Antonio Lopez 6 eyes-Teal

Kuolaan urakalla jokaista MAC:in isompaa kokoelmaa,mutta en ole aikaisemmin onnistunut osumaan paikalle niin hyvissä ajoin että kaikkia kokoelman tuotteita olisi vielä jäljellä. Jään yleensä siis nuolemaan näppejäni. 

En tällä kertaa. Olin ihastellut MAC:in Antonio Lopez-kokoelman luomiväripaletteja jo pidempään,ja tällä kertaa onnistuin osumaan MAC:in Helsingin keskustan Stockmannin pisteelle niin että KAIKKIA tuotteita oli vielä jäljellä.(saman päivän aikana osa ilmeisesti myytiinkiin sitten loppuun…) Naureskelin hetken myyjille etten SAISI ostaa mitään (ks.viime viikon MAC-ostokset sekä Bonne Ètoile) mutta totesin sitten etten tiedä milloin seuraavan kerran osun apajille niin että saisin haluamani. Vuorossa oli siis pikasoitto miehelleni,ja ihanainen totesi että Teal-paletti voi kuulua hääpäivälahjaani. Kiikutin siis paletin onnellisena kassalle ja sieltä kotiin. Onnea on mies joka ymmärtää vaimonsa kosmetiikkahulluuden…

Hätäpikaswatchit

Paletti on ihana.Upea. Katsokaa nyt noita värejä! En aluksi pitänyt paletin kannesta,mutta sitä hetken tuijoteltuani olen todennut että se on sittenkin kiva. 

Mutta värit. Nuo värit. Niin upeita,ihania,kauniita ja kimaltavia. Ei ainuttakaan mattasävyä. Kirkasta ja tummaa. Ah. En malta odottaa että pääsen meikkaamaan tällä!

Oletteko päässeet käsiksi Antonio Lopez-kokoelman aarteisiin?

10 Comments

 1. Mä olisin ottanut varmaan tämän saman paletin, koska varsinkin tuo vihreä on upea! Olisikohan sille dupea olemassa…? Musta toi kansi on niin hieno! Niin mahtavan isot Jem and The Holograms -vibat ettei oo tosikaan! 🙂 Ah lapsuutta kasarilla!

  • Mulla on jotenkin mielessä joku mikä voisi olla tolle dupe,mutten MILLÄÄN keksi mikä se on.Tutkin kotona.

   Jem and the Hologramsin takia mä tästä tykkäänkin! 😀

 2. ihana paletti – mutta ennen kaikkea: MISTÄ MULLEKIN LÖYDETÄÄN TOMMONEN MIES?? 😀

  • Haha se otetaan työn alle asap!

 3. Oikealle leidille mahtava väriyhdistelmä. Itse vähän vierastan sävyjen hohtavuutta ja kaipaisin siihen nimenomaan niitä mattasävyjä. On ihan hirveän turvallista huomata, etten yli-intoile MAC-kokoelmien suhteen 😉

  • Oi,onnekas! Mä kuolailen jokaista ilmestyvää,mutta harvan julkaisuun sitten kuitenkin ehdin mukaan 😀

 4. Kuola valuu 😀

  • Haha mullakin,ja saan sentään hypistellä tätä kotona 😀

Vastaa