Skip to content

Maanantaisankaritar

Maanantai, tuo arkkiviholliseni. Minä ja maanantai ei oikein tulla toimeen. Välillä ollaan ihan siedettävissä väleissä, välillä käynnissä on ihan täysi sotatila. Nyt kuljetaan selkeästi ei kenenkään maalla, tilanne on melkein liiankin rauhallinen. Pelkään että tiistai on maanantai valeasussa. Tai että koko loppuviikko on yhtä maanantaita. Apua, mitä kauhukuvia!

Eilinen, se virallinen ja oikea maanantai, oli kuitenkin siedettävä. Naamalla oli turvallinen perusmeikki, ja sitä terästämässä uusi MAC-asia.

esaf_monday_heroine_1

Meikkipohjana oli ensimmäisessä kunnollisessa tulikokeessaan Lancomen Miracle Cushion, joka osoittautui oikein toimivaksi ja miellyttäväksi arkimeikkivaihtoehdoksi. Ja apua että se oli NOPEA levittää! Kiireaamuni saivat juuri uuden luottomeikkipohjan. Pari huitasua ja meikkipohja oli valmis! Viimeistelin jälkeä kuitenkin MACin Prolongwear-peiteaineella ja Chanelin rakkauspohjalla, ihan varmuuden vuoksi. Poskille perusvarjot Soossiboksilla, ja poskille hentoa väriä MaxFactorin ihanalla uudella Creme Puff Blushilla sävyssä Gorgeous Berries. GB on superpigmenttinen, ja sudin sitä poskille todella, TODELLA vähän. Korostuksena jälleen kerran Hot Sensation, jonka kaveriksi sudin vielä iltasella kotona ihan huvin vuoksi uutukaista Mystery Princess-beauty powderia.

esaf_monday_heroine_2

Silmillä Kat Von D:n Innerstellar-paletin nudesävyjä. Innerstellar on ihana paletti, ja seKIN on jäänyt ihan liian vähälle käytölle. Yritän petrata, oikeasti! Ehkä sille ostolakolle olisi tarvetta, jo ihan siksi että ehtisin käytellä noita vanhoja…

esaf_monday_heroine_3

Huulet rajasin Make Up Storen kaksivärisellä Dali- rajauskynällä. Huulimeikin kruunasi kuitenkin MACin aarrehuulikiilto Heroine. Minulta löytyy ennestään Heroine huulipunamuodossa, mutta se on hiukan liian ärtsy työympäristööni. Itse käyttäisin sitä missä vaan, mutta otan töissä ihan mieluusti muitakin huomioon ja jätän räväkämmät asiat vapaa-ajalle. Heroinen lipglass-versio oli kuitenkin huomattavasti arkikäyttöisempi hiukan kevyemmällä sävyllään, ja se oli maanantaini pelastaja. Miehenikin kehui huulimeikkiä kivaksi! Se on harvinaista se. Huomasin muuten vasta kuvia postaukseen ladatessani että suun ympärillä on ärsyttävää kuivaa röpelöä! Selvästi hiukan ahkeramman rasvailun paikka… Tänä talvena koko suun ympärys on kuivunut jotenkin ihan erityisen tehokkaasti, ja se ärsyttää. Ärsyttää kovasti.

esaf_monday_heroine_4

Sellaista arkinaamaa tällä kertaa! Tämä tuntui itsestäni alkuun niin tylsältä meikiltä että meinasin jättää kuvat ottamatta, mutta onneksi otin. Heroine tulee niin kivasti näissä esille!

Millainen on teidän suhteenne maanantaihin? Oletteko hyvissäkin väleissä, vai onko tilanne sama kuin allekirjoittaneella?

Silmät/Eyes:MAC 24 hour Extended Eye Base, Stila Eyes are the window Mind palette Brilliance, Kat Von D for Sephora Innerstellar palette Lycan, Vast, Night crawler, Orion ja 3am , MAC Modern Twist Lash Vynil , Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face:Lancome Miracle Cushion Porcelaine, MAC ProLongwear Concealer NW15, Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10, MaxFactor Creme Puff Blush Gorgeous Berries saatu, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Hot sensation

Huulet/Lips:Make Up Store Lip Pencil Dali saatu, MAC Lipglass Heroine

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

16 Comments

 1. Tommonen ”pari huitasua ja valmis” on kyllä parasta! 😀 Mulla toi Clarinsin Extra-Comfort on just tommonen, tosi nopee levittää ja tasasta tulee.

  • Niin on!! Oon ihan myyty. Kiertelin ton käyttöönottoa alkuun kun jotenkin vierastinkin sitten oston jälkeen koko hommaa, mutta nyt-joo. TYKKÄÄN. 😀

 2. Ihana sävy tuo MACin Heroine! <3 Muutenkin kaunis meikki! Tuossa viimeisessä kuvassa näytät niin onnelliselta 🙂

  PS. Maanantaihin en ota sen enempää kantaa, mekään ei tulla toimeen 😀 Ja silloin kun tullaan, tajuan tiistaina, että maanantai ja tiistai oli vaihtaneet vuoroja 😀 Ei siis viikkoa ilman maanantaita! Onneksi se on vaan kerran viikossa…

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^ Heroine on kyllä ihan huippu- oon ihan rakastunut tähän kiiltoversioon. 😀

   Maanantai </3

 3. Ihana! <3 Mutta missä on mun Heroine-kiilto? 😮 Mäkin haluan!

  • Kiitos! Ja sitä ihmettelen minäkin- MISSÄ? Sä tarvitset sen! Se on ihana, ja sopisi sulle varmaan ihan täydellisesti!

 4. ”Nyt ollaan ei kenenkään maalla” AHAHAHHAHAA putosin 😀 Maanantai, joo ei.

  • No mut ollaan! 😀

 5. Mä en todellakaan tuu toimeen maanantain kanssa. Sillon on aina ihan veto pois ja kuollut olo… Joskin tää on tullut vasta viimeisen parin vuoden aikana, ennemmin oltiin ihan sinut keskenämme.

  Heroine ja kaunis Ilona = <3

  • Musta tuntuu että maanantailla on välirikko koko ihmiskunnan kanssa.

   Kiitos, ihana Elisa <3

 6. Ei oo ollenkaan tylsä meikki! Tosi raikas 🙂

  Joo en ees alota maanantaiaiheesta. 😀

  • Kiitos! ^^ Ja joo. Maanantai. Ei.

 7. Kaunis Heroine ja kaunis Ilona! Mulla muuten huulilla tänään töissä joku aika sitten alennusmyynneistä bongaamani IsaDoran Color Chock – huulilakka sävyssä Foxy Fuchsia ja on ainakin kuvien perusteella melko vastaava kuin tuo Heroine 🙂 Toimii!

  • Kiitos! ^^ Oli pakko kaivaa oma Foxy esille, ja KYLLÄ, ne on muuten todella samanlaisia!

 8. Herttileijaa sentäs, nyt on kyllä niin upea huulipuna, että morjens vaan! 🙂

  • Hahaa, niin kyllä on! 😀 Se pelastaa aika paljon.:D

Vastaa