Skip to content

Lush Mask of Magnaminty

Käytän tällä hetkellä kahta Lushin naamiota aspiriinikuorinnan lisäksi- Dark Angelsia ja Mask of Magnamintyä. Näistä Mask of Magnaminty on se jonka isken naamalle kun olen väsynyt/naama on räjähtänyt/huono päivä/tarvitsen jotain kivaa ekstraa tai sitten kaikki nämä yhdessä. Yleensä laitan naamion kasvoille ja alan hinkkaamaan kynsilakkoja pois-mitä enemmän glitteriä sen parempi,sillä jollakin hyvin oudolla tavalla glitterlakkojen hinkkaaminen kynsistä rentouttaa. Samalla naamio ehtii vaikuttaa kunnolla. 

Olin huono bloggaaja ja kuvasin purnukan sisältöineen illalla töiden jälkeen hyvin keltaisessa keinovalossa,joten pahoittelen tummia kuvia. Mask of Magnaminty tuoksuu ja tuntuu raikkaalta kasvoilla(tosin ensimmäisellä käyttökerralla sanoin miehelleni että tuntuu vähän siltä että hinkkaisin hammastahnaa kasvoille) eikä juuri kuivata omaa rasvaista ihoani. Naamio tuntuu aluksi kasvoilla todella raikkaalta ja jopa hiukan kylmältä,ja virkistää tehokkaasti. Kun naamio on saanut hetken aikaa olla kasvoille,häviää pahin kylmän tunne,ja itse ainakin pystyn rentoutumaan. Omaan makuuni naamion tuoksu on juuri sopivan raikas.

Naamio kuorii tehokkaasti kuivattamatta kuitenkaan ihoa,ja kasvot tuntuvat poispesun jälkeen pehmeiltä ja raikkailta. Naamio rauhoittaa tehokkaasti pahimpia kasvoille ilmestyneitä tulivuoria,ja ehkäisee omalla kohdallani niiden lisääntymistä. En kuitenkaan suosittelisi tätä kovin kuivaihoiselle (ainakaan ilman superhyvää kosteusvoidetta tämän jälkeen), sillä tehoa tässä on. Oman ihoni kiiltelyä tämä on selvästi rauhoittanut. 

Tällä hetkellä minulla on käytössä pienin myynnissä oleva purnukka,mutta kun se loppuu ostan takuulla isoimman saatavilla olevan-tästä on lyhyessä ajassa tullut ehdoton suosikkini!

Vastaa