Skip to content

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet

Törmäsin Lumenen Lip sorbet-huulikiiltokyniin vahingossa seikkaillessani Helsingin keskustassa. Pikaisen swatchailun ja vielä pikaisemman harkinnan jälkeen kotiin kassan kautta lähtivät 10-Kaunein kevät ja 14- Aamun raikkaus. Näistä kahdesta Kaunein kevät on suosikkini,ja se onkin päätynyt viime päivinä huulille helppoutensa takia. Väri on sen verran vaalea ettei rajausta (eikä kiiretilanteessa peiliäkään) tarvitse,ja se on sopinut hyvinkin erilaisiin silmämeikkeihin. Pidän murretuista ja hiukan tummemmista nudesävyistä,joten Kaunein kevät on minulle täydellinen väri. Aamun raikkaus pääsee luultavasti kesällä käyttöön-olen sitä useamman kerran laittanut huulille ja pyyhkinyt sitten pois,sillä se ei vielä ole tuntunut omalta. Väri on ihana,mutten ole vielä niin asennoitunut kesään että osaisin sitä käyttää. 

Lip sorbetit tuoksuvat ihanan marjaisilta ja raikkailta,ja levittyvät huulille hyvin. Kovin kestäviä ne eivät ole,mutta sitä en tällaiselta tuotteelta odottanutkaan-minulla on yksi näiden edeltäjä Cliniquelta,Chubby Stick,eikä sekään kestävyydellään loistanut. 

Kaunein kevät on juuri minunmieleiseni nude!

Aamun raikkaus taas on täydellinen kesäväri.

Molemmat värit kämmenselällä

Olen Lip Sorbetteihin todella tyytyväinen,ja saatan jopa ostaa muutaman värin lisää. Ainoa oikea miinus tuotteelle tulee hinnasta,joka mielestäni on hiukan suolainen-noin 15 euroa. Tosin verrattuna Cliniquen Chubby Stickiin on hinta todella edullinen. 

Oletteko törmänneet jo Lip Sorbetteihin?


EDIT: Ostin vielä kolmannen, sävyn nro 16,Villivadelmia. Se on omistamistani kolmesta paras,joten taidan tehdä siitä ihan oman juttunsa.

Yksi Kommentti

  1. Olen itsekin hypistellyt tuota ”Kaunein kevät”-sävyä ainakin kolmesti, mutta toistaiseksi se on jääänyt kauppaan… yksi näitä mulla onkin, mutta jotenkin en tykkää sen tuoksusta… kuten en tykkää muidenkaan Lumene-punien tuoksusta 🙁

Vastaa