Skip to content

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet 17 Tuoksuvat puut

Kahdesta Lumenelta saamastani Lip Sorbetista esittelen ensimmäisenä sävyn 17,Tuoksuvat puut. 

Itse ostamani Lip Sorbetit olen esitellyt täällä ja täällä. Olen pitänyt vaaleammista Lip Sorbeteista paljon,joten olikin jännää päästä kokeilemaan tummemmansävyisiä! Niitä olenkin käyttänyt enemmän huulipunien-kuin kiiltojen tapaan.

Tuoksuvat puut on omaan silmääni kylmä viininpunainen-jonkun toisen mielestä se voi olla enemmän violetti. Ihana sävy se joka tapauksessa on! Väri on kunnolla levitettäessä todella tumma ja näyttävä,mutta itse olen käyttänyt sitä arjessa kuten ylläolevassa kuvassa-blotattuna ja kevyempänä. Kevyesti paperilla paineltuna väri myös pysyy pitkään vaatimatta sen suurempaa korjailua. Tässä postauksessa on kuva edelläkuvatusta käyttötavasta ja siitä miltä se kasvoilla näyttää! Tummemmat Lip Sorbetit ovat muutenkin mielestäni olleet vaaleita kestävämpiä,mutta se johtunee siitä että nämä sisältävät enemmän pigmenttiä joka sitten jämähtää huulille. 

Olen testaillut Tuoksuvia puita mahdollisimman useanväristen silmämeikkien kanssa,ja kaikkien kanssa se on sopinut-joko hiukan vaaleampana tai sitten reilusti tummempana. Jos värin levittää tummaksi,kuten se varmasti on tarkoitettu,kannattaa laittaa varmuuden vuoksi huultenrajauskynä! Ei tämä varsinaisesti lähtenyt karkailemaan,mutta rajasta tuli hiukan epäsiisti päivän edetessä.


*Postauksessa esitellyt tuotteet saatu blogin kautta,mielipiteet omiani

2 Comments

  1. Niin kaunis! Rakastan just tän sävysiä huulia. Mulla oli just eilen Cliniquen Intense Chubby Stickin Grandest Grapea huulilla, se on varmaan aika lähellä tätä.

    • Luulen että tää on aika lähellä sitä! 🙂

Vastaa