Skip to content

Lounaalla philosophyn kanssa

Sain ensikosketukseni philosophyyn (nimi kuuluu kirjoittaa pienellä-hauska pieni yksityiskohta) jo alkukeväästä, kun se esiteltiin uutuusmerkkinä Kauneusaamussa. Innostuin ja kiinnostuin silloin merkistä kovasti, mutten jotenkin päässyt siihen sisään- Sampar-vimma oli silloin pahimmillaan, eikä millekään muulle merkille tuntunut riittävän aikaa tai energiaa. Sain kuitenkin tuolloin testiin muutaman tuotteen, ja niiden kautta pääsin hiukan paremmin sisälle philosophyn maailmaan-kunnes sitten sain kutsun philosophy-lounaalle tilausravintola Kaarteeseen. 

Odotin tapahtumapäivää kuin kuuta nousevaa heti kutsun saatuani- olin innoissani päästessäni vihdoin tutustumaan paremmin kiinnostavaan mutta silti hiukan vieraaksi jääneeseen merkkiin! Iso plussa oli myös se, että moni rakas, ihana kosmetiikkabloggaaja oli tulossa paikalle, ja saisin viettää jo valmiiksi ihanalta vaikuttavan lounaan näiden lumoavien naisten kanssa.

En ollut ennen käynyt Kaarteessa (camoon, opiskelijabudjetti ja silleen) ja paikka oli henkeäsalpaava. Pöydät oli koristeltu kukilla ja philosophyn tuotteilla, ja ikkunoista tulvi runsaasti kirkasta luonnonvaloa samalla kun näkymät avautuivat keskustan kattojen ylle. Kärsin pahasta korkeanpaikankammosta, ja uskalsin silti istua ikkunan viereen-niin upeat näkymät ylhäältä oli. 

Ruokailuseurana minulla oli koko joukko ihastuttavia bloggaajakollegoita-Piece of Panda-blogin Panda istui kuitenkin lähinnä, ja toimi samalla mallina ruseteilleni!

Lounaaksi saimme taivaallista kanasalaattia. Oikeasti, nam. Mm-mm, tuo oli niiiiin hyvää. Muut sai tosin hävetä kun jätin kaiken vihreän syömättä- salaatiksi oli valittu pääosin rucolaa, ja se aiheuttaa sen verran kutinaa että katsoin parhaaksi olla syömättä. Muuten, nam.


Lounaan jälkeen alkoi varsinainen philosophy-osuus. Siirryimme erilliseen pöytään, joka notkui selvästi testattavaksi tarkoitettuja tuotteita, ja saimme ensin pienen esittelyn philosophysta Suomen philosophy-kouluttajalta, jonka nimeä en millään muista. Fiksuna tyttönä jätin järkkärin ruokapöytään, joten kaikki kuvat esittelystä on sen verran huonolaatuisia kännykkäkuvia että jätän ne suosiolla julkaisematta. 

Tähän väliin kertaan hiukan philosophyn historiaa- mennään samassa järjestyksessä kuin tapahtumassa mentiin!

Cristina Carliano perusti philosophyn vuonna 1996. Cristina on ihonhoitoalan yrittäjä ja visionääri, ja naisella on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yhteistyöstä johtavien ihotautilääkärien kanssa. Cristinan ensimmäinen yritys, Biodemic, valmisti ihonhoitotuotteita plastiikkakirurgeille ja ihotautilääkäreille ympäri maailmaa. Cristinan visio oli tuoda yhtä tehokkaat, näkyviä tuloksia tekevät ihonhoitotuotteet ihan jokaisen naisen ulottuville. Tarkoitus oli luoda ihonhoitosarja, jossa hyödynnettäsiin uusia ideoita ja viimeisimpiä tutkimustuloksia. Cristina päätti kehittää tuotteita, joiden avulla naisten olisi helppo huolehtia itsestään ja elää näin hiukan parempaa elämää. philosophyn tuotteet inspiroivatkin vielä tänäkin päivänä niin ulkoista kuin sisäistä kauneutta!

Sarjan tuotteet on suunniteltu sekä huolehtimaan ihosta että tuottamaan hyvää mieltä. Sarja uskoo, että toivo, viattomuus, anteeksianto, yllätyksellisyys ja rauhallisuus tuovat esiin parhaat puolemme- siksi jokaisen philosophy-sarjan tuotteen kylkeen on painettu muutama inspiroiva lause. Samaa linjaa noudattavat itse tuotesarjojen että tuotteiden nimet- nimistä ja niihin liitetyistä lauseista tulee poikkeuksetta hyvä mieli. Tuotesarja koostuu monipuolisesta mutta samalla yhtenäisestä valikoimasta ihonhoitotuotteita, tuoksuja, suihku-ja kylpyvaahtoja sekä lahjapakkauksia. Monet sarjan tuotteista ovat kuuluneet valikoimiin jo perustamisvuodesta 1996 lähtien, ja niiden johdolla merkistä on tullut nopeimmin kasvava kosmetiikkasarja USA:n markkinoilla. 

Suomen philosophy-kouluttajan jälkeen meille puhui merkin amerikkalainen edustaja, USA:sta vierailulla oleva lumoava Robin White, joka sai vihdoin ja viimein iskostettua mieleeni merkin ideologian. Robin oli ihastuttavan aurinkoinen persoona, ja loistava puhuja! Näki, että hän tekee tätä työkseen, ja nauttii siitä. Puhe oli luontevaa, helposti ymmärrettävää ja hyvin jäsenneltyä- vaikka Robin tekikin välillä poikkeuksia aiheesta, johdatti hän aina puheen kuitenkin taitavasti siihen mistä alun perin oli lähdetty. Näin lahjakasta puhujaa on aina ilo kuunnella!


Saimme testailla ihan konkreettisesti muutamia sarjan tuotteita- erityisesti Microdelivery peel kitin teho näkyi todella selvästi omalla hiukan kärsineellä ihollani. Harmi ettei siitä ole kuvaa- ero oli häikäisevä! Sitä tasoa, että Robinkin tuli sitä ihmettelemään. Kyseisen kuorintasetin olen ostanut itselleni jo aikaa sitten, ja se on todellinen aarre. Hintava (n.75e) mutta jokaisen sentin arvoinen- ja hyvin riittoisa. Tuotetta tarvitaan vähän, ja sitä ei tarvitse käyttää kuin maksimissaan kerran viikossa. Kirjoittelen tuotteesta kuitenkin ihan oman postauksensa, etten nyt harhaudu kokonaan aiheesta…


Ylläolevassa kuvassa näkyykin microdelivery-putsarin lisäksi kuorintasetin purnukat! philosophyn tuotevalikoima on todella hyvin laaja, ja sieltä löytyy perustuotteiden lisäksi jokaisen iholle sopivat erikoistuotteet. Merkiltä löytyy useampi eri ihotyypeille suunnattu sarja- purity häivyttää iholta väsymyksen ja stressin  merkkejä, matte-tuotteet poistavat iholta öljyisyyttä, microdelivery-tuotteet raikastavat ja kirkastavat ihoa, hope-tuotteet kosteuttavat ja miracle worker-tuotteet poistavat ikääntymisen merkkejä. 


Tuotteiden joukossa on viisi tuotetta, jotka ovat merkin ehdottomasti suosituimmat- itselläni on niistä suureksi riemukseni kaksi!


Merkin hajuvesistä olin haistellut ennen tapahtumaa vain yhtä (amazing gracea, joka minulta löytyy kotoa- kyseinen tuoksu on ihan puhtaasti taivaallinen) ja nyt sain nuuhkia kahta muutakin. Ihania nekin, mutta kyllä se amazing grace on silti minun juttuni! 

Ylläolevassa kuvassa ihanainen Salla nuuskii yhtä tuoksuista!  

Kuten aiemmin mainitsin, philosophyllä on valikoimissaan myös lahjapakkauksia. Suomessa on saatavilla kaksi huulikiillon ja suihkusaippuan sisältävää settiä- itse olen ostanut itselleni tuon keltaisen birthday girl-setin. Se odottelee vielä kaapissa korkkaamista- ehkä otan sen käyttöön kun reilu viikon kuluttua vanhenen!


philosophyn suihku/kylpygeelit ovat jo itsessään legenda, ja ennen merkin rantautumista Suomeen olin kuullut ylistyspuheita niistä useammalta taholta. Olinkin ehtinyt ostaa ennen tätä tapahtumaa itselleni jo Cinnamon bun-suihkugeelin. Kanelipullasaippua tuoksuu sopivan makealta, mutta kuitenkin sen verran miedolta ettei tuoksu jää iholle suihkun jälkeen pitkäksi aikaa. 


Jälkiruuaksi saimme muuten tuotteiden nimien mukaisia herkkuja- tarjolla oli kanelipullia ja vaniljamuffinseja! Nuo muffinsit olivat mahdollisesti parhaita koskaan syömiäni- niin hyviä, että söin kaksi. Nomnom.

Mukaan saimme goodiebagin, josta löytyi purity made simple-puhdistustuote, raspberry sorbet-suihkusaippua ja pieni tuubi hands of hope-käsirasvaa (jonka olin senkin ehtinyt ostaa jo ennen tapahtumaa-hyvä vaan, nyt minulla on yksi sekä kotona että käsilaukussa!) jonka olen ehtinyt jo nimetä uudelleen Healing handsiksi Skyrimissä esiintyvän taian mukaan. Nörtti mikä nörtti. Kaikki tuotteet ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön, ja niistä ehdottomaksi suosikiksi on noussut purity-putsari. Se on ollut raskaan ja väsyneen kevään pelastaja- ilman sitä olisin luultavasti päätynyt nukkumaan useamman kerran meikit kasvoilla. Onneksi tuo löytyi kylpyhuoneesta, eikä moista syntiä päässyt tapahtumaan. 

Käyn ihan suosiolla tuotteet läpi omissa postauksissaan, että pysyy jokin kuri ja roti. Kaikista on niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa, että kaikkea infoa on turha tunkea tähän. Kiinnostaako jokin tuote teitä erityisesti? Mistä haluaisitte tietää enemmän?

Kiitos vielä Suomen philosophy-tiimille aivan ihanasta aamupäivästä philosophyn parissa! Koko tapahtuma oli aivan täydellisesti toteutettu, ja siitä jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli. 

philosophy sai muuten vihdoin omat suomenkieliset fb-sivut, jossa on tälläkin hetkellä käynnissä ihana arvonta! 

4 Comments

  1. Tämä oli kyllä niin mahtava, hyvän mielen tapahtuma! Ihanat kuvat Sallasta ja Pandasta! <3 <3

    • Niin oli!! ^^ Ja näteistä malleista on helppo ottaa nättejä kuvia 🙂

  2. Anonymous Anonymous

    Hei, pidän blogistasi kovasti ja olen seurannut sitä jo pitkään. 🙂 Asia johon kannattaa kiinnittää huomiota on väliviivan käyttö. Minua todella häiritsee se, miten väliviivaa on käytetty hieman miten sattuu. Ihan vinkkinä vaan. 🙂

    • Kiitos asiallisesta ja rakentavasta palautteesta! Yritän kiinnittää enemmän huomiota väliviivojen käyttöön 🙂 Kiva kuulla että kuitenkin pidät blogista! ^^

Vastaa