Skip to content

LOTD+OOTD Cordura

Tänään oli yksi niistä harvoista kerroista kun nukuin pahasti pommiin. (nyt on hyvä selventää että minulle pommiin nukkuminen tarkoittaa sitä että lähden kyllä silloin kun piti-mutta herään n.10 min ennen sitä,enkä ehdi valmistautua tai meikata) Heräsin hyvin äkäisenä,ja mieli vain parani kun tajusin että ovesta pitäisi juosta ulos kymmenen minuutin kuluttua. Onneksi hiuksilla oli hyvä bed head-päivä,joten niitä tarvitsi vain pöyhiä hiukan. Koska oli selvää etten ehtisi mitenkään meikata ennen lähtöä,kasasin pienen hätäapusetin jonka otin mukaan töihin,tarkoituksenani meikata siellä. Olin onneksi töissä puoli tuntia etuajassa (niin kuin pitikin,onneksi) ja ehdin hyvin tehdä pikameikin ennen hommien aloittamista. 

Nappasin kiireessä mukaan Narsin Ride up to the Moon-paletin,ja tein sillä pikaisesti kevyen meikin. 

Koko luomella sekoitus Argentinaa ja Isoldea,ja varjostuksena hyyyvin kevyesti Cordura. Kulmaluulla vanha tuttu Biarritz. Meikistä tuli hyvin kevyt ja neutraali,sillä en halunnut ottaa suurempia riskejä-aikaa korjauksille kun ei ollut. 

Päätin piristää meikkiä IsaDoran joulukokoelman kirkkaanpunaisella Rock Red Lip Chockilla ja MACin Fever-poskipunalla. 

Huonolaatuinen kännykkäkuva jeeee

Rock Red toi meikkiin kaivattua näyttävyyttä,ja olinkin poikkeuksellisen tyytyväinen kokonaisuuteen! Hiukan sekaiset ja kurittomat hiuksetkin sopivat jotenkin kokonaisuuteen…

Päällä töissä oli uusi,ihana collegepusero,jota olin kuolaillut jo pidemmän aikaa. Asua koristamassa (ja tyyliä rikkomassa) oli Accessorize-löytö perjantailta. Nuo kolme korua ovat kiinni samassa lukossa,ja suunnittelin aluksi irrottavani ne toisistaan ja hankkivan jokaiseen oman lukon-mutta nämä ovat sen verran nätit yhdessä että taidan jättää ne yhteen.

Kuvausrekvisiittana toimi Monkista aiemmin syksyllä ostettu iki-ihana lompakko. Panda aiheuttaa hilpeyttä kaikkialla minne se pääsee.


Dr Martensin Clemencyt ovat olleet äärimmäisen ahkerassa käytössä viime aikoina. Parempia kenkiä saa etsiä! Maksoin itseni niistä kipeksi viime vuonna,mutta jokainen käytetty sentti ja euro kannatti.

Mitä pidätte meikistä? Entä päivän asusta?


I overslept today and had to rush to work without makeup. However,I did manage to gather some necessities before I left home,and did a really really quick look with Ride up to the Moon-palette from Nars. I used a mix of Argentina and Isolde on the lid,Cordura for shade and Biarritz on browbone. I wanted to brighten up the look a bit,so I used IsaDoras Lip Chock in Rock Red,and MACs blush in Fever. I ended up loving this look,and the messy bead head looked nice with it too. 

I wore a comfy college,slim jeans and Dr Martens-and a lovely trionecklace from Accessorize. The panda-wallet is a find from Monki. College and jeans are from Zizzi!

Do you like the look-or the outfit?

Silmät:

-UDEPP
-Nars Ride Up to the Moon Argentina
-Nars Ride Up to the Moon Isolde
-Nars Ride Up to the Moon Cordura
-Nars Ride Up to the Moon Biarritz
-Yves Rocher brow pen 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover primer saatu
-Lily Lolo Mineral Foundation China Doll
-MAC Fever

Huulet:

-IsaDora Lip Chock Rock Red

4 Comments

  1. Loistava pikameikki! 🙂

    • Kiitos! 🙂 Ihan yllätyin siitä että se olikin kiva 😀

  2. Noista Dr. Martensien koista, olen hieman haaveilemassa itselle, että pysyisi taas talvella pystyssä… Vastaavatko normikokoja, kun jotkut sanovat niitä hieman normaalikokoja pienemmiksi.

    • Mun mielestä Dr.Martensit on aika normaalikokoisia. Mulla on normaalisti 39 kengät,ja 39 on mulle ollut näistä just sopiva-ja näähän venyy vähän käytössä,nahkaa kun on. Eli hyvin on talvella mahtunut ohut villasukka mukaan! Nahkaisia Martenseja mulla on kahdet,nämä Clemencyt ja Vit,ja sitten vaaleanpunaiset kumpparit. Kumisaappaista kehotettiin ottamaan isompi,ja 40 oli niistä hyvä. Nahkaisista suosittelen ottamaan sen normaalin koon!

Vastaa