Skip to content

LOTD Zero Shakedown

Aamulla herätessä ensimmäisenä ajatuksena mielessä oli se,että meikin kanssa pitää tänään päästä helpolla.Vaikkei Pixie Epoxy varsinaisesti hidasta tai vaikeuta meikin tekoa,halusin silti jättää sen väliin-keskittymiskyky ei olisi nyt riittänyt siistiin jälkeen. Halusin kuitenkin käyttää Shiro Cosmeticsin Halloweenkokoelman Zeroa. Päädyin siis tekemään muun silmämeikin valmiiksi,ja lisäämään Zeroa sitten kaiken muun päälle. Hyvin Zero toi lisäväriä ilman Pixie Epoxyakin! PE:n kanssa lopputulos olisi tietty ollut intensiivisempi,mutta pidän tästäkin versiosta todella paljon.

Koko luomelle laitoin Shattered-face casesta Namelessia ja varjostukseksi Shakedownin. Kulmaluulla ja sisänurkassa Bleach. Päälle sitten taputtelin Zeroa.Zeroa kuvaillaan hiukan läpikuultavaksi punaharmaaksi,ja harmaanruskean pohjan päällä se muuttui kevyesti laventeliin taittavaksi.Zero muuten levittyi ja peitti yllättävän hyvin! Koostumukseltaan ja käyttäytymiseltään se muistuttaa hiukan Nestyriä-tosin Zerossa ei ole Nestyrin duochrome-efektiä.

Seuraavaksi haluaisin kokeilla Finkelsteiniä-jos huomenna laiskottaa,saatan tehdä muuten saman meikin kuin tänään-korvaan vain Zeron Finkelsteinilla! 

Mitä pidätte päivän meikistä? Löytyykö Shiron Halloweenkokoelmasta jotain sellaisia yhdistelmiä mitä toivoisitte minun tekevän?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Face Case Shattered Nameless
-Urban Decay Face Case Shattered Shakedown
-Urban Decay Face Case Shattered Bleach
-Shiro Cosmetics Zero
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Vastaa