Skip to content

LOTD You Know Who-Always.

En voinut vastustaa You Know Whota ja Alwaysia kun aamulla aloin meikkaamaan,joten pakkohan ne oli ottaa käyttöön vaikka tiesin hyvin että meikistä tulisi hitusen liian tumma työpäivää varten. Oh well. Lopputulos kimalsi niin ihanasti että huoli liian tummasta meikistä unohtui sen sileän tien.

Varjostuksena ja meikin pohjana siis You Know Who ja koko luomella Always. Kulmaluulla IsaDoran Highlands-paletin korostusväri(taas) ja ripsien tyvessä kevyesti Sugarpillin Absinthea. Lopputulos oli luonnossa aivan ihana,ja erityisesti Always kimalsi ja hohti upeasti! 

Enää kaksi väriä kokoelmasta testaamatta,niitä tosin en taida samaan meikkiin pistää-violetti ja punainen yhdessä ei oikein nappaa.

Mitä pidätte You Know Who:n ja Alwaysin yhdistelmästä?


Silmät:

-UDEPP
-Pixie Epoxy
-Geek Chic Cosmetics You Know Who
-Geek Chic Cosmetics Always
-Sugarpill Absinthe
-IsaDora Highlands saatu
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

2 Comments

  1. Anonymous Anonymous

    On kyllä kaunis meikki ja upeat värit. 🙂 Mistä olet tilannut noita pottermeikkejä ja onko paikka luotettava? Muakin kiinnostaisi, eikä vähiten Potter-teeman takia. 🙂

    • Kiitos! geekchiccosmetics.com,sieltä olen nuo Potterit ja monet muut tilannut. 🙂 Luotettava on,minun mielestäni-mitään ongelmia ei ole kyseisen firman kanssa ollut,enkä ole sellaisista muiltakaan kuullut!

Vastaa