Skip to content

LOTD x 2

Eilisen LOTD jäi julkaisematta vahinkopäikkäreiden takia,joten survon sen mukaan tämän päivän LOTD-postaukseen!

Eilen mentiin neutraalimmalla linjalla-töissä piristin ilmettä neonpinkillä huulipunalla. Tein meikin alun perinkin kirkas huulimeikki mielessäni-käytän harvoin vahvaa huulimeikkiä,sillä yleensä silmämeikkini on sen verran voimakas etten viitsi yhdistää siihen kovin räikeitä huulia. 


Tein meikin Urban Decayn Theoroda-paletin kahdella värillä-vaalealla Brokenilla ja tummanruskealla Bewitchillä. Theoroda on yksi ehdottomista suosikkipaleteistani Nakedien rinnalla,sillä sen sisältämät ruskean sävyt ovat upeita! 

Käytin:

-UDEPP
-Urban Decay Theorora – Broken
-Urban Decay Theodora –  Bewitch
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

Tänään käytin uuden Inglotin viisikkoni harmaita. Meikistä tuli tummempi kuin eilisestä,muttei kuitenkaan ihan täysi smoky.


Harmaa väri silmämeikeissä on tämänhetkinen pakkomielteeni! Huomasin aamulla että olen jostain syystä hamstrannut viime aikoina juuri harmaita luomivärejä-kävin läpi Shiro Cosmetics-tilauksiani,ja lähes jokaisessa on ollut jonkinsävyinen harmaa-ja nyt nämä. Jos nyt olisin saanut tarpeiksi harmaita luomivärejä tälle kesälle?

Käytin:

-UDEPP
-Urban Decay Theodora – Broken
-Inglot PEARL 451
-Inglot AMC SHINE 23
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara

Here are my LOTD:s from yesterday and today! I went with a nude look yesterday (I paider it with a pink lipstick at work) and a light grey smoky today.

Vastaa