Skip to content

LOTD Work safe blue (Damn paladins)

Halusin jatkaa siniharmaalla värillä myös silmämeikissä,joten luonnollinen valinta oli Fyrinnaen Work safe blue,aikaisemmin tunnettu nimellä Damn paladins. Laitoin pohjalle Pixie Epoxya sillä halusin että värin sinisyys todella pomppaa esille. Väri on kuitenkin ihana ihan peruspohjustuksellakin,ja käytän sitä usein arkimeikissä UDEPP:päällä. Tällöin väri on vain hiukan siniseen taittava vaalea harmaa. Varjostuksena on Naked 2-paletin tumma harmaa, Pistol. Kulmaluulla ja sisänurkassa MACin Shroom,ja ripsissä ihana Yves Rocherin Lash Plumping-mascara.

Tykkäsin tästä meikistä ihan hirveästi,se on perusruskeaan/vaaleanpunaiseen verrattuna todella raikas! Mitä pidätte?


I wanted to continue with the grayish blue on my eye makeup too,so I chose Fyrinnaes Work safe blue,formerly known as Damn Paladins. For shade I used Naked 2-palettes Pistol,and for browbone and inner corner I used Shroom from MAC.

5 Comments

  1. Näytttää tosi nätiltä ja kuten mainitsitkin raikkaalta. Olen seuraillut sun silmämeikkejä ja ihastellut niitä. Harmi vaan, että olen itse ihan liian epäluuloinen tarttuakseni irtopigmentteihin. Pressatut luomivärit on mun juttu.

    • Mullakin meni todella pitkään että uskalsin käyttää irtopigmenttejä,vieroksuin niitä monta vuotta! Sitten kokeilin kerran,ja totesin että ei se niin hankalaa olekaan 😀

  2. Ihan sama juttu kuin Eikolla, jotenkin irtopigmentteihin en ole koskaan tullut tutustuneeksi. Tosin kiitos näiden sun meikkikuvien, vähän suunnittelen ensimmäistä indiemeikkitilaistani.. 😉

    • Hehee,en voi kuin suositella lämpimästi! 😀

Vastaa