Skip to content

LOTD Violetilla vihreää

Eilen ostetut Art Decon luomivärinapit oli luonnollisesti pakko saada heti testiin,ja teinkin paletin violeteilla sävyillä hyvin kevyen smokyn. Pidin lopputuloksesta aivan älyttömän paljon! Violetti sävy taittaa silmieni väriä hiukan enemmän vihreään,joten olin varsin tyytyväinen siitä että sekamelskaväriset silmäni näyttivät tämän meikin kanssa reilusti enemmän vihreiltä kuin normaalisti. 

Itse luomiväreistä pidin myös paljon-ne olivat pehmeitä ja miellyttäviä käyttää,ja pigmenttiä löytyi juuri sopivasti. Kaikkia pystyi kerrostamaan hyvin,ja tumma violetti häivyttyi siististi vaikka muutama huti aamulla tulikin. Aion siis hyvillä mielin ostaa palettiini lisää värinappeja,hyvää tavaraa ovat. 

Taas ilmeellä.

Meikissä käytin ostamistani kuudesta sävystä kolmea-sävyt ovat 288,203 ja 84.Vaalea 203 on sisänurkassa ja kulmaluulla,tumma 288 varjostuksena ja 84 koko luomella. 84 levittyi ihan hyvin siveltimellä,mutta sain todeta että parhaan jäljen sillä sai kun levitti sormin. 

Ripsivärin alle kokeilin saamaani Art Decon Lash Boosteria Yves Rocherin lash plumping mascaran alle-tykkäsin. Lash plumping mascara on yksi suosikeistani,mutta kovin tuuheaa jälkeä sillä ei saa-Lash Boosterin kanssa lopputulos oli tavallista vaikuttavampi. Ei överi,mutta sellainen mistä itse pidän. 

Ylipäätään olin koko meikkiin poikkeuksellisen tyytyväinen! Yleensä minua jää aina vaivaamaan jokin pieni asia,ja se sitten häiritsee ihan.koko.päivän. Nyt ei häirinnyt mikään,vaan kaikki luomivärien sävyistä poski-ja huulipunaan oli just eikä melkein. Olen vieläkin harvinaisen tyytyväinen.

Silmät:

-UDEPP
-Art Deco 288
-Art Deco 203
-Art Deco 84
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster,saatu
-Yves Rocher lash plumping mascara

Kasvot:

-Art Deco Sun Protection powder foundation,02
-Art Deco Fixing Powder
-Wet n Wild Blusher Heather silk

Huulet:

-Lumene Raspberry Miracle lip sorbet Villivadelmia

Osa postauksen tuotteista saatuja,mielipiteet silti omiani 

Vastaa