Skip to content

LOTD Vintage Garden

Innostuin pitkästä aikaa oikein kunnolla Sleekin paleteista, joten ne ovat päätyneet tällä viikolla ihan arkikäyttöön. Maanantaina käytin sekä Vintage Romancea että Garden of Edeniä, siitä äärimmäisen nokkela otsikko. Heh heh. 

Sanon heti alkuun että blogger muuttaa google+ asetusten tarkistuksesta että PNG-tiedostomuodosta edelleen kuvien väriä, joten voin vain toivoa että nämä toistuvat edes joten kuten sinne päin. Jos ongelma ei ala selviämään, luulen että Flickr alkaa kohta kutsua tätäkin bloggaajaa. Ärrinmurrin.

Mutta mennäänpä siihen meikkiin! Sisänurkkaan ja luomen keskiosaan tuli Vintage Romance-paletin värejä. Ihan sisänurkkaan tuli Meet In Madrid ja sen viereen Court in Cannes. Varjostukseksi pääsi Garden of Eden-paletin Flora, ja varjostuksia ja rajoja häivyttämään käytin Vintage Romancen Propose in Praque-sävyä. 

Pidin tästä meikistä lähes yhtä paljon kuin Traveler-meikistä! Tässä oli jotenkin vähän samaa henkeä. Tämä oli kuitenkin väreiltään hillitympi ja töihin sopivampi. Kultaisen, violetin ja ruskean väriyhdistelmä on omasta mielestäni suorastaan lumoava, ja muistuttaa ah niin ihanasta syksystä. 


Silmämeikin pariksi pääsi MACin Glorious Intent-huulikiilto, ja poskille MUSin lämminsävyinen Cherry Blossom-poskipuna. Kaipasin kylmäsävyiselle huulikiillolleja kylmiä ja lämpimiä sävyjä yhdistävälle silmämeikille kontrastia, ja lämmin Cherry Blossom toi kivaa kontrastia ja lämpöä kasvoille. Lämmin poskipuna tuntui myös pehmentävän meikin yleisilmettä huomattavasti.


Mitä pidätte meikistä? Haluaisitteko nähdä lisää Sleek-palettien yhdistelmämeikkejä? 

Olen hiukan kahden vaiheilla sen suhteen pidänkö ensi viikolla indiemeikkiteemaviikon vai back to school-viikon. Sanokaahan, kumman haluaisitte nähdä ensin? Itse olen hiukan enemmän back to schoolin kannalla, sillä niin se olisi varmasti hyvissä ajoin ennen koulujen alkua nähtävissä. Kertokaa mitä mieltä olette!


Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Sleek Vintage Romance Meet In Madrid
-Sleek Vintage Romance Court in Cannes
-Sleek Vintage Romance Propose in Praque
-Sleek Garden of Eden Flora
-IsaDora Volume&Curl mascara saatu
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 
-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Clearing BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Make Up Store Cherry Blossom

Huulet/Lips:

-MAC Sheen Supreme Lipglass Tint Glorious Intent

5 Comments

  1. Jos saa toivoa niin sleekin oh so specialista joku meikki? 🙂 itseäni kiinnostaa enempi indie meikit, kun koulut on jo käyty 😉 mutta kyllä kaikki tulee luettua silti

    • Oh so Specialilla on tulossa meikkiä! ;D

  2. Ihana meikki! Mielellään lisää Sleekiä kiitos, jos vihdoin innostuisin hankkimaan ekan oman paletin. :p

    Back to school saw mun äänen.

    • Sleekiä on tulossa lisää! Tilasin uuden paletinkin, joten niitä alkaa tulla taas ihan urakalla 😀

  3. saw-saa, tosi kiva tuo ennustava tekstinsyöttö. 😀

Vastaa