Skip to content

LOTD vihreä Coup de foudre

En muista enää ihan tarkkaan milloin tämä meikki on tehty- veikkaan että tekoajankohta ulottuu ainakin muutaman viikon taakse. Sen verran kuitenkin muistan että käytin sen tekemiseen iki-ihanaa Guerlainin Coup de Foudre-palettia, ja sen vihreitä ja harmaita sävyjä. Coup de Foudre on yksi ehdottomista Guerlain-aarteistani! Kyseinen jo kauan sitten menneen kevätkokoelman paletti herättää edelleen yhtä suuria ihastuksen tunteita kuin silloin kun sen aikanaan itselleni ostin. Ei liene mikään yllätys että olen erityisen kiintynyt tässäkin miekissä käytettyihin vihreän sävyihin- harmaa ja persikkainen oranssi ovat ihania nekin, mutta vihreillä on ihan erityinen paikka sydämessäni!

Palataanpa kuitenkin tähän meikkiin. Koko luomella käytin paletin vaaleampaa vihreää, ja varjostuksena tummempaa vihreää ja harmaata. Tumma vihreä on laajemmalla alueella, ja harmaa lähinnä vahvistamassa varjoa. Koska paletista ei löydy vaaleaa korostussävyä, käytin kulmaluulla tuttua ja turvallista Bleachia Urban Decayn Shattered-paletista. 

Poskilla oli muistaakseni Clarinsin Spiced Mocha, joka on ollut viime aikoina hyvin, hyyyvin ahkerassa käytössä. Ihanainen Sonia diilasi sen minulle Bernerin ystävämyynneistä, ja hintaa taisi olla huimat 10 euroa- ei paha näin loistavasta poskipunasta!

Huulilla taas oli päivän aikana MACin huulikiiltokynä sävyssä Spontaneus-mokoma limited edition-tuote on vienyt sydämeni, ja itken verta kun en hankkinut sille varakappaletta. Ennen kuvien ottamista olin juuri sutinut kuitenkin huulilleni MACin Alluring Aquatic-kokoelman Pet me, please-huulipuna. Kaipailen vielä samasta kokoelmasta Mystical-punaa-mokoma vain taitaa olla loppuunmyyty ihan joka paikasta. Saatan joutua kääntymään ebayn puoleen…


Kasvoilla oli muistaakseni Holika Holikan Essential BB-voide, josta on reilun peittävyyden takia tullut ehdoton luottotuotteeni kiireaamuisin. Sen päällä on lähes 100% varmasti ollut Make Up Storen Dual Foundation- kyseisestä meikkipuuterista minun pitäisi kirjoittaa pikapuoliin juttua, sillä se on ollut yksi kevään käytetyimmistä tuotteista!

Tekee ihan pahaa katsella viime aikojen kuvia, kun hiukseni alkavat olla niin ylikasvaneet ja hassun väriset. Onneksi pääsen luottokampaajani tuoliin maanantaina, ja tilanne helpottuu- olen jo kaivannut ihan kunnollista otsista ja polkkamittaa! Tällainen pitkä polkka on kiva, mutta olen liian laiska laittamaan sitä kunnolla. Paluu hiukan lyhyempään on siis edessä. Näillä näkymin väri pysyy samana mutta paranneltuna- haaveilen silti hiukan punaisemmasta! Tai edes hiukan lämpimämmästä. Katsotaan mitä saadaan aikaan- vielä viisi vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan että haluaisin joskus punertavat hiukset! Mitä mieltä olette, pidänkö samana vai pyydänkö että kokeillaan jotain vähän erilaista?

En tee tälle meikille tarkempaa tuotelistausta, koska en voi olla ihan varma siitä mitä tässä nyt on tullut käytettyä. Vain jo mainitut olen muistanut edes jotenkuten- muista ei ole hajuakaan. 

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu! Itse sain perjantaina kuittauksen siitä että viimeisetkin koulutehtäväni ovat menneet läpi, eikä enää tarvitse stressailla tehtävien suhteen. Suoritin kaksi viimeistä kurssia itsenäisesti töiden takia, ja olin riemuissani kun sain toisesta vielä kehuja- niitä oli ihana kuulla, sillä olin raatanut tehtävien eteen niska limassa. Onneksi aihe oli kiinnostava! Viikonloppu onkin mennyt ihan ansaitusti lepäillessä ja viime viikon vaivannutta kuumetta parannellessa. Ollaan ehditty asettua ihan kunnolla uuteen asuntoon, ja tämä tuntuu jo nyt enemmän kodilta kuin vanha asunto! Järjesteltävää riittää kyllä vielä, mutta tänään olisi tarkoitus saada hoidettua joitakin roikkumaan jääneitä asioita. Kunhan täällä alkaa näyttää inhimilliseltä, alan postailemaan kuvia kämpästä! 

Mitä pidätte meikistä? Nappaako muuten tuo Pet me, please? Minusta se on ihana, vaikka yleensä en lämpene sen kaltaisille sävyille!

4 Comments

  1. Ihana meikki! Näyttää hyvältä tuo Holikan pohja.

    • Kiitos! Holika on kyllä ihan huippu! Se on ollut mun pelastaja viime päivinä, kun naama on ollut ihan räjähdyskunnossa.

  2. Olipas kauniin väriset vihreät! Ihana meikki todellakin 🙂

Vastaa