Skip to content

LOTD Vice 3 goes neutral

Välillä yksinkertainen on parasta. Olen hiihdellyt viime päivät ihmisten ilmoilla perusmeikkeihini verrattuna varsin riisutussa ja neutraalissa meikissä, ja olen viihtynyt siinä alkuepäröinnistä huolimatta mainiosti. 
IMG_0790_
Oli virkistävää huomata miten erilaiselta näytän ilman vahvaa perussettiäni. Vice 3:n mattasävyt sopivat täydellisesti tämänkaltaisiin nudemeikkeihin, ja tällainen viiden minuutin pikasutaisu on ollut mennäpäivien kohmeaamuina enemmän kuin tervetullut. 

Koko luomella ja kulmaluulla on Pulp Fiction-paletin Righteous, ja luomivaossa Vice 3:n Downfall. Ripsirajassa on aavistus DTF:ää, ja sen enempää ei luomille tarvittu. Ripsiin sudin Better than sex-ripsiväriä, ja kulmat siistin kevyesti mutta huolella. 


IMG_0775
IMG_0781
Sama meikki oli silmissä eilenkin, ihan samalla tavalla, ihan samoilla tuotteilla. Nyt tuntuu siltä että kaipaan jo jotain väriä ja erikoisempaa, mutta ai että tällainen nudelinja virkisti! Luulen että otan tämän tavaksi ja pidän ainakin kerran viikossa nudemeikkipäivän (enkä vain niinä päivinä kun aamulla on kiire) ja nautin neutraalimman linjan tuomista mahdollisuuksista.

Maanantaina yhdistin nudesilmiin MACin klassikkopuna Viva Glam I:n, eilen mentiin neutraalimmalla linjalla huultenkin osalta. Tämä kyseinen Viva Glam-puna on UPEA, ja ehdottomasti suosikkini sarjan punista. Kuivahko mattapuna pysyy huulilla kuin synti- itselläni koko työpäivän ja pitkälle iltaan. Kulumaa näkyi vasta kun söin, ja silloinkin kovin vähän. 

IMG_0792
IMG_0793
Pohjameikin jaksoin muuten tehdä huolella, vaikka silmien osalta vähän laiskottikin. Nassuun töpöteltiin Lumenen Blur-meikkivoidetta ja MACin Pro Longwear-peiteainetta, varma yhdistelmä. Poskilla oli luottokombo Buff+Fleeting Romance. Kyseinen kaksikko on nykyään vakioratkaisuni jos en jaksa/ehdi miettiä varjostuksia ja poskipunaa sen tarkemmin. Nuo kun toimivat aina.

Tykkäsin mattaisten nudesilmien ja vahvojen mattahuulten yhdistelmästä ihan älyttömästi! Tämän tulen uusimaan vielä moneen kertaan eri huulimeikin kanssa. Listalla on jo Kelly yum yumit, Heroinet sun muut asennepunat, katsotaan mikä päätyy ensimmäisenä käyttöön. 

Mitä pidätte naturellimmasta linjasta?
Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Urban Decay Pulp Fiction Righteous
-Urban Decay Vice 3 Downfall
-Urban Decay Vice 3 DTF
-Lumene Kulmakynä 3 saatu
Lumene Kulmaväri saatu
-Lumene Kulmavaha saatu
-Too Faced Better than sex mascara

Kasvot/Face:


-Lumene Longwear Blur Meikkivoide 0 Valon hehkua saatu
-MAC Pro Longwear Concealer NW15
-Inglot Mattifying Pressed powder saatu
-MAC Buff
-MAC Fleeting Romance

Huulet/Lips:

-MAC Viva Glam I

15 Comments

 1. Au naturel tummien huulien kanssa näyttää erittäin hyvältä, kyllä! 🙂 Taidan toteuttaa itse saman huomenna.

  • Jeee, kiva kuulla! ^^ Toivottavasti laitoit jotain oikein räväkkää punaa! Mulla on suunnitelmissa jotain violettia seuraavaksi, katsotaan miten käy. 😀

  • Huulille päätyi tänään neutraalien silmien kaveriksi klassisen punainen Cliniquen Chubby Stick sävyssä Mightiest Maraschino (se Livboxin mukana joskus tullut) 🙂 Sellainen kunnon statement-puna kyllä puuttuu mun valikoimasta kokonaan! Jokohan vihdoin olisin rohkea ja ostaisin MACin Heroinen?

 2. Ihanan simppeli meikki ja ihana sävy! 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tää huulipuna on yksi mun aarteista ^^

 3. Kaunis meikki, huulet kruunaa kaiken. <3

 4. Jestas, miten kaunis! Miksi minulla ei ole tuota huulipunaa, kysynpähän vaan? 😉

  • Niin, sitä todella sopii kysyä! Ostoksille siitä, mars. Tää sopis sulle täydellisesti! 😀

 5. Sikanätti! Itse en uskalla noin vahvaa punaa laittaa ;O)

  • Kiitos! 🙂 Aloitat jostain kevyemmästä! 😀

 6. Ihanan yksinkertainen, mutta niin nätti meikki! Tummat huulet sopii tuohon tosi hyvin! Blogisi vaikuttaa todella kivalta, jään ehdottomasti lukijaksi! =)

  mmakingitupp.blogspot.com

  • Kiitos, aivan ihana kuulla! ^^ Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt! 🙂

  • No niinpä <3 Yksi parhaita punia mun kokoelmassa!

Vastaa