Skip to content

LOTD Uusilla Ingloteilla

Olen meikannut joka päivä edellisen LOTD-postauksen jälkeen,ja olen ollut meikkeihin tyytyväinen-kuvat ovat kuitenkin olleet joko tärähtäneitä tai en ole vain jaksanut julkaista niitä. Nyt kuvat ovat onnistuneita,ja jaksan julkaista ne! 

Meikin tein Pandalta ostamillani Inglot-väreillä,joista nyt käyttämäni kolme ovat nousseet hyvin nopeasti uusiksi suosikeikseni!

Koko luomella on Pearl 402,kulmaluulla Pearl 395 ja varjostuksena Pearl 451. Näistä erityisesti Pearl 402 on UPEA. Ihana. Täydellinen. Tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Pearl 402 on tästä lähin luottovärini. Nyt tehty meikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan siisti,huoliteltu ja näkyvä ja silti luonnollinen. 

Ja sitten asiaa ostolakosta jonka aiemmin päivällä julistin! Tällä hetkellä matkalla luokseni on kaksi OPI-lakkaa, kolme indiemeikkitilausta,muutama paita sekä Dr Martensin bootsit. Nämä siis varmasti tulevat näkymään blogissa,mutta ne on hankittu ennen ostolakkoa. Viime viikolla ostin myös 8 China Glaze-lakkaa itselleni (ja muutaman lahjaksi kaverille),yhden H&M-lakan,kaksi paitaa,ballerinat ja  nyt viikonloppuna korvakoruja Glitteristä ja laukun Biancona alesta-sekä huivin Piecesiltä. Lisäksi,kuten jo aikaisemmin mainitsin,ostin Pandalta joukon ihanuuksia.  Ostoksia on siis tehty,ja nyt olisi tarkoitus olla tekemättä niitä pitkään aikaan. Olen antanut itselleni luvan ostaa uuden Coverall-puuterin loppuneen tilalle,sekä Shiro Cosmeticsin seuraavan kuukauden värin. Muuten olisi tarkoitus olla ostamatta kosmetiikkaa,vaatteita tai asusteita. Työ vaatekaupassa hankaloittaa tätä,ja tiedän että tulen sortumaan ihanuuksiin,mutta olen laittanut säännöksi sen ettei vastaavaa saa kotoa löytyä,ja vaatteen on oltava kaikin puolin täydellinen. Ei tekosyitä. 

Edellä kerrotuissa ihanuuksissa riittää esiteltävää pitkäksi aikaa,ja ostolakon ansiosta uusia häiriötekijöitä ei pitäisi hetkeen ilmaantua. Kiinnostaako joku luetelluista asioista erityisesti?


EDIT:
Ostolakon ulkopuolelle jää myös arvontapalkinto,jonka hankin kunhan saan päätettyä mitä ihanaa lukijoiden kesken arpoisin! Arvonta pamahtaa käyntiin kun google readerin lukijoita on 50.Hähää. 


Silmät:

-UDEPP
-Inglot Pearl 402
-Inglot Pearl 395
-Inglot Pearl 451
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

2 Comments

  1. Anonymous Anonymous

    Onpas kyllä upea tuo koko luomen väri!

    Ihmeen nopeasti Caitlin muuten laittoi tällä kertaa tilauksen matkaan kun tilasin uudesta kokoelmasta 🙂 !

    -hellin

    • Ihmettelin samaa,parissa päivässä lähti munkin paketit tulemaan! Ehdittiin varmaan ennen pahinta ruuhkaa 😀

Vastaa