Skip to content

LOTD The Truth-Boy or Girl?

Shiro Cosmeticsin The Truth päätyi arkikäyttöön,tällä kertaa toisen uuden värin kanssa. Boy or Girl tuli myös viimeisimmässä tilauksessani,ja se on pyörinyt meikkipöydällä siitä asti odottamassa käyttöönottoa. 

Jatkoin kahden värin linjalla,ja pidin tiukasti kiinni siitä etten käyttänyt silmämeikissä kuin The Truthia ja Boy or Girliä. Boy or girl on ihana! Ei välttämättä mikään uniikki sävy,mutta ihana silti. Läheltä katsoessa se kimalsi upeasti!

Huulille pääsi kosmebloggaajapiknikin yhteydessä Lumenelta saatu Miracle lip sorbet sävyssä 17 Tuoksuvat puut. Jokainen piknikille osallistuja sai kaksi Lip sorbetia,ja minulla kävi tuuri-molemmat saamani sävyt olivat sellaisia joita en ennestään omistanut. Nyt minulla on niitä viisi! Yksi tosin lähtee uuteen kotiin tällä viikolla varsin vähäisen käytön takia. Levitin lip sorbetin kevyesti ja blottasin vielä paperilla,jolloin tulos oli paljon miedompi ja kestävämpi. 

Meikkivoiteena käytin Urban Decayn Naked Skin-meikkivoidetta sävyssä 0,5. Kirjoittelen siitä oman postauksensa kunhan olen sitä taas muutaman päivän käyttänyt! 

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics The Truth
-Shiro Cosmetics Boy or Girl?
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Maybelline Volume express The Mega Plush

Kasvot:

-Urban Decay Naked Skin 0,5
-Wet n Wild Coverall pressed powder fair
-Wet n Wild Blusher Heather Silk

Huulet

-Lumene Miracle lip sorbet Tuoksuvat puut *saatu Lumenelta

Vastaa