Skip to content

LOTD The teal line

Tämän päivän meikki rakentui Art Decon Mineral Eye Styler(sävy 76)-rajauksen ympärille. Tein sen seuraksi varsin tavallisen ja arkisen silmämeikin,jota rajaus sitten piristi. Jatkoin meikkiä töissä parittamalla sen IsaDoran Color Chock-lip stainin kanssa. Käytössä oli uusi itse ostamani sävy Vintage Wine. Itse pidin turkoosin ja hyvin viininpunaisen violetin yhdistelmästä kovasti,ja harmittaa kovasti etten saanut kokonaisuudesta kunnon kuvaa! Pitää uusia tämä yhdistelmä mahd.pian,sillä se oli ihana!

Olen löytänyt rajausten käytön riemun uudestaan,ja selvästi käytän niitä enemmän ja enemmän. Jostain syystä erityisesti värilliset rajaukset kiehtovat nyt,ja olenkin hypistellyt kaupoissa useampia erilaisia värillisiä geelirajauksia… Ehkä yritän hallita ostohimoani tekemällä värikkäitä rajauksia ihanaisilla indiemeikeilläni!

Minulla on useampi ihana postausidea varastossa,ja alan toteuttamaan niitä jahka kiire alkaa ensi viikolla helpottaa!

Silmät:

-UDEPP
-MAC Shroom
-MAC Satin taupe
-MAC Brun
-Art Deco Mineral eye styler 76,saatu
-Yves Rocher eyebrow pencil nro 4
-Lumene brow wax
-IsaDora All day long lash mascara,saatu

6 Comments

  1. Sinne mun rajaukset on siis kadonnut! Mää en taas oo jaksanut viime aikoina käyttää paljoakaan rajauksia 😀

    • Hahah,sun into on siis siirtynyt mulle 😀

  2. Värillinen rajaus muuten neutraalin silmämeikin kanssa on kyllä näppärä tehokeino, jolla saa tosi helposti meikkiin hiukan erilaista ilmettä. Mä käyttelin oikeastaan koko kesän ja kevään neutraalin pronssin silmämeikin kanssa turkoosia tai petroolia rajaus, ihan paras yhdistelmä joka sopii syksyynkin hyvin.

    • Ihan totta! Oon nyt tuosta petrolista ihan onnessani,ja mieli tekisi ostaa muutama muukin väri…

  3. Ruskea ja petroolinsininen, tykkäään! Ootko nähny sen meitsin silmämeikkikuvan missä käytin ko sävyjä :)? En muista kommentoitko eli ootko nähny ja laiskana en jaksa nyt kurkata 8)

    • Ohoo,muistan! 😀 Etäisesti ainakin.:D Ruskea+petroolinsininen= <3

Vastaa