Skip to content

LOTD Stroke of Midnight Warm

Kaivoin lauantaina tuotekuvauksia varten meikkikätköjäni, ja löysin rakkaalta ystävältä lahjaksi saamani MACin Stroke of Midnight Warm-paletin. Paletin lämpimät sävyt innostivat, ja päätin yhdistää ne uuteen Mangrove- punaan. Samalla kombolla tein myös mallini meikin! Kokonaisuus oli samaan aikaan raikas ja huoliteltu, ja koko meikki oli yksi onnistuneimmista jonka olen pitkään aikaan tehnyt. Yleensä olen aina tyytymätön johonkin kohtaan- tällä kertaa koko meikki kasvoja myöten oli minulle mieleinen. 

Kulmaluulle ja sisänurkkaan pääsi vaalea Femme-Fi, koko luomelle Amber Lights, luomivakoon Mulch ja varjostukseksi Midnight Hour. 

Pidin pronssisen meikin ja korallihuulten yhdistelmästä suunnattomasti! Se näyttäisi varmasti vielä paremmalta hiukan ruskettuneemmalla iholla, mutta tällä kalmolla mennään.

Kasvoilla käytin Biothermin Skin Best CC-voidetta, IsaDoran Color Correcting Concealeria ja Sensain irtopuuteria. Poskille pääsi Clarinsin Opalescence- kasvopaletti ja Make Up Storen Cherry Blossom- poskipuna. Kuvissa se ei juuri näy, mutta tein myös kasvoille kevyesti varjoja IsaDoran Highlight tan- aurinkopuuterilla! En ole pitkään aikaan nähnyt näin paljon vaivaa meikkipohjan eteen- ja sitten pysyin koko päivän kotona eikä kukaan päässyt näkemään meikkiä. Näin käy aina kun onnistun meikissä- kukaan ei pääse todistamaan sitä!


Tietokoneeni on muuten toistaiseksi kunnossa! Sankarimieheni sai korjattua sen sunnuntai-iltana, joten palailen vähitellen normaaliin postaustahtiin! Lopuksi vielä nippelitietoa- vuosi sitten näihin aikoihin pitkään mielessä muhinut ajatus omasta blogista alkoi konkretisoitua tämän sankarimiehen kannustuksen ansiosta. Ensimmäinen postaus tuli ulos vasta loppukuusta, mutta loin blogin jo kauan ennen sitä ja pidin sen salassa siihen saakka että olin siihen itse tyytyväinen. Ilman sankarimiestä ei siis tätäkään blogia olisi- tyyppi on ollut alusta saakka suurena tukena, ja ehdottomasti suurin kannustajani. Onnekseni mieheni jaksaa edelleen kuunnella vouhotustani ja hyväksyy (välillä tosin hiukan vastahakoisesti) jatkuvasti kasvavan purkkimäärän. Rauha pysyy yllä kun molemmat saavat harrastaa- minä blogia ja meikkejäni, mies piirtämistä ja videopelejään. Erona tosin se että mies ei osallistu meikkaamisiini, mutta minä osallistun hänen peleihinsä- jos en muuten niin sivustakatsojana. 

Nyt juttu karkasi jo ihan urakalla käsistä- ehkä on parempi lopettaa ja palata siihen aiheeseen. Mitä pidätte meikistä? Minun pitäisi tehdä tämänkaltaisia meikkejä useammin, pronssiset sävyt kun korostavat varsin tehokkaasti silmieni väriä!

Silmät:

-UDEPP
-MAC Stroke of Midnight Warm Femme-Fi
-MAC Stroke of Midnight Warm Amber Lights
-MAC Stroke of Midnight Warm Mulch
-MAC Stroke of Midnight Warm Midnight Hour
-Make Up Store Brow color no. 1
-Lumene brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravagant mascara saatu

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC- cream Light
-IsaDora Color Correctin Concealer Anti-Redness saatu
-Sensai loose powder
-Clarins Opalescence kasvopaletti saatu
-Make Up Store Cherry Blossom
-IsaDora Bronzing powder Highlight tan saatu

Huulet:

-MAC x Proenza Schouler Mangrove

8 Comments

  1. Todella onnistunut meikki tosiaan! Aivan upea 🙂

  2. Upea meikki, mä sitten rakastan tuota punaa!

    • Kiitos! Mäkin, se on ihan mieletön 😀

  3. Toi huulipuna on kyllä upea ja sopii tohon meikkiin (ja tietty sulle) todella hyvin 🙂

    • Kiitos! ^^ Tästä tuli kyllä nopeasti ehdoton lemppari 😀

Vastaa