Skip to content

LOTD Smoky violet

Tämän päivän yllättävän paljon kehuja kerännyt violetti smoky toteutettiin Highlands-paletin munakoisoon taittavalla ruskealla ja Inglotin Pearl 446:lla. Äärimmäisen helppo ja yksinkertainen meikki,joka oli kuitenkin hyvin näyttävä tummien sävyjensä ansiosta. 

Koko luomella siis IsaDoran Highlands-paletin mattaruskea(tai munakoiso,jossain valossa se näyttää siltä ja jossain ruskealta) ja keskellä luomea Inglotin Pearl 446. Kulmaluulla Highlandsin korostusväri. Pidin tästä yhdistelmästä ihan hirveästi,ja tulen varmasti tekemään tämän saman meikin toistekin! Mikäli Potter-kokoelman uutuudet eivät himottaisi niin kovasti tekisin varmaan tämän saman huomenna uudestaan,sillä erolla että laittaisin vihreää luomen keskelle. 

Tämä päivä on ollut ihana,mielenkiintoinen ja samaan aikaan uuvuttava. Viimeiset vektoroinnit tein hetkeä ennen kuin tätä postausta aloin kirjoittamaan,ja tämä toteutetaan aika reaaliajassa…Onneksi tulee viikonloppu! Ja aamun PR-tilaisuudesta saatu saalis lohduttaa kummasti-niistä enemmän myöhemmin.

Mitä pidätte violetista smokysta? 

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Highlands saatu
-Inglot Pearl 446
-Yves Rocher Kulmakynä
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

6 Comments

 1. Uuuu, tuo on kaunis! Mulla on kaksi Inglotin jotain lilaa, mutten muista oliko kumpikaan tuo 😛

  • Hih,kiitos! 😀 tää on yksi mun harvoista tummista violeteista,ja ihana :B

 2. Sulle kyllä sopii tuo violetti todella hyvin 🙂

  • Kiitos! 🙂 Vierastin sitä ennen pitkään,oon nyt vasta alkanut tottua siihen!

 3. Upea!

  Hauskaa, miten erilailla ihmiset kuvailevat noita Highlands-paletin sävyjä, välillä olen raapinut päätä, että mitähän nappia tässä nyt tarkoitetaan :D.

  • Kiitos! 😀 Mulle ongelmia on tuottanut ainoastaan tuo mattaruskea/munakoiso,koska en edelleenkään osaa päättää kumpi se on 😀 Nopeasti katsottuna ruskea,lähemmin kun tihrustaa niin munakoiso. Ota siitä sitten selvää 😀

Vastaa