Skip to content

LOTD Smog Darkhorse

Tämä meikki on oikeastaan eiliseltä,kun kävin lääkärissä kipeän jalkani kanssa. Olisin hyvin voinut mennä ilmankin,mutta kaipasin jotain piristystä kivun keskelle-ja päädyin tekemään hyvin,HYVIN pikaisen turvameikin Naked-paletilla. Minulla on sekä Naked-että Naked 2-paleteille omat turvakombonsa,joilla onnistuu aina. Komboja on molempiin useampi,ja niihin turvaan aina silloin kun meikille on aikaa alle 5 min. 

Rakensin meikin siis Smogin ja Darkhorsen ympärille. Lisänä käytin Virginiä kulmaluulla ja sisänurkassa,sekä Half bakedia ripsirajassa tuomaan meikkiin hiukan lisää kultaista.

Olin meikkiin paljon tyytyväisempi kuin odotin,ja jaksoin katsella sitä vielä pitkälle iltaan kotona. Yleensä pesen meikit pois kotiin päästyäni,sillä nukun päiväunet mieluummin ilman meikkejä. 

Tällainen pikapäivitys tälle päivälle-huomenna olisi luvassa enemmän juttua! Pyysin maahantuojalta testiin IsaDoran uuden kokoelman ihanuuksia,ja niitä olisi tarkoitus esitellä-mikäli aurinko suostuu näyttäytymään ja saan kunnollisia kuvia.

Miten teidän viikkonne on alkanut?Toivottavasti paremmin kuin minulla!

Silmät:

-UDEPP
Urban Decay Naked Smog
Urban Decay Naked Virgin
-Urban Decay Naked Darkhorse
Urban Decay Naked Half Baked
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

2 Comments

  1. Sulla on niin tajuttoman kauniit silmät! Haluun kans noi Naked paletit. Ikinä ei vaan olis muka varaa sijottaa niihin.. Opiskelijan elämä <3

    justbyjenny.blogspot.fi

    • Kiitos! 🙂 Kannattaa vahtia esim.beautybayn ja HQhairin tarjouksia ja alekoodeja,niillä voi saada Nakedit halvemmalla!

Vastaa