Skip to content

LOTD Sleek Original

Olin jo aikaisemmin päättänyt tekeväni maanantain meikin Sleekin Original-paletilla,mutta tänä aamuna otin itseäni niskasta kiinni,otin paletin käyttöön ja aloitin itselleni hiukan vieraammista sävyistä. Käyttöön pääsivät siis paletin kaksi vaaleanpunaista ja violetti! Olin hiukan epäileväinen meikin suhteen vielä kotoa lähtiessäni,mutta päivän aikana totuin siihen,ja nyt illemmalla voin jo sanoa pitäväni siitä. Totesin nyt että olisin voinut käyttää violettia myös rajauksena,mutta puoliunessa aamulla se meni vielä vanhasta tottumuksesta varjostukseksi. 

Minun oli tarkoitus naputella häämeikkitutorial nro 2 valmiiksi täksi illaksi,mutta se saa väistyä Helmer-operaation takia. Sain vihdoin ikioman Helmerin-valkoisen,vaikka olin jo ottamassa itselleni harmaata. Kaikki olohuoneemme työtilan ja oleskelutilan huonekalut ovat valkoisia sohvaa myöten,joten harmaa olisi ollut liian erilainen. Vietänkin siis loppuillan Helmeriä kooten ja järjestellen. Luulen että vaikka kynsilakkoja on useampi sata,saan muutamaan laatikkoon meikkipaletteja jotka pyörivät pitkin työpöytääni. Tummempi häämeikkitutorial on siis vuorossa huomenna!

I made todays look with Sleeks Original-palette. I wasn’t sure of this look when I left my home,but as the day went by I grew to like it. Now I can actually say that its really nice! 

2 Comments

  1. Oih, Originalin violetti on niin ihana sävy! Se palautti uskoni violetteihin. Teit muuten meikin juuri niillä sävyillä joista pidän Originalissa eniten, mutta en ole itse yhdistänyt samaan meikkiin 🙂

    • Tuo on kyllä ihan täydellinen violetti! Omia suosikkeja Originalista on melkein kaikki muut kuin nämä kolme,mutta oon tän päivän aikana tykästynyt niihin 😀

Vastaa