Skip to content

LOTD Sinistä, violettia ja kultaista

 Nudeputki päättyi virallisesti eilen. Vaikkei tämäkään meikki mikään värien riemuvoitto vielä ole, on se selvästi värillinen- ja pidin siitä itse ihan mielettömän paljon!

Kaivoin Sleekin Vintage Romance-paletin talviteloilta, sillä olin suunnitellut kultaa ja violettia yhdistelevän meikin. Vaikka kyseessä oli arkimeikki, olin päättänyt silti irrotella vähän kun olin tapaamassa illemmalla muita kosmetiikkabloggaajia. Olen todellinen kotihiiri, ja lähden niin harvoin ulos että jokainen pienikin tilaisuus on minulle mahdollisuus meikata jännästi. Kyllä, jännästi.

Vintage Romance-paletista käytin Meet in Madridia sisänurkassa, Court in Cannesia keskellä luomea, Marry in Monte Carloa ulkonurkassa ja Honeymoon in Hollywoodia varjostuksen tehosteena. Kun meikki oli ripsiväriä vaille valmis keksin lisätä vielä Make Up For Everin Aqua eyes- kynää sävyssä 7L (kirkas turkoosi) sekä Make Up Storen luomiväriä sävyssä Curacao. Tässä vaiheessa osasin sentään lopettaa värien lisäilyn- tämäkin oli jo kaoottisen rajalla. 

Tätä meikkiä oli ilo tehdä, sillä Sleekin Vintage Romancen paletin sävyt levittyvät ja häivyttyvät kuin unelma. Yritän käyttää niin Vintage Romancea kuin Garden of Edeniäkin lähiaikoina enemmän- molemmista paleteista löytyy niin neutraaleja sävyjä kuin kirkkaitakin, ja värien lisäämisen pitäisi onnistua niillä helposti.

Värikkääseen silmämeikkiin yhdistin suosikkiposkipunani Laveralta, Velvet Plumin. Huulille pääsi  Lipstick Queenin Butterfly ball-puna sävyssä Fly. Fly on sopivan neutraali huulilla, mutta silti tarpeeksi kylmä sopiakseen tämän silmämeikin kanssa. 


Kannatti tarttua pitkästä aikaa väreihin- pidin tästä meikistä suunnattomasti, ja se tuntui omalta. Tästä on hyvä jatkaa! Mitä te pidätte tällaisesta hiukan värikkäämmästä arkimeikistä? 

PS.Kävin  eilen vierailulla China Glazen maahantuojalla Consult Ladylla muiden kosmetiikkabloggaajien kanssa, ja ah sitä kynsilakkojen määrää! Olen kirjoitellut Consult Ladysta aikaisemmin täällä, käykääpä kurkkaamassa ennen kuin naputtelen tästä vierailusta uuden postauksen! 

Silmät:

-UDEPP
-Sleek Vintage Romance Meet in Madrid
-Sleek Vintage Romance Court in Cannes
-Sleek Vintage Romance Marry in Monte Carlo
-Sleek Vintage Romance Honeymoon in Hollywood
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Make Up Store Curacao
-IsaDora Inliner kajal Blonde
-Make Up For Ever Aqua eyes L7 saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl-mascara

Kasvot:

-IsaDora Undercover primer 
-MAC Studio Fix Powder Plus Foundation
-Lavera Mineraaliposkipuna Velvet Plum saatu

Huulet:

-Lipstick Queen Butterfly ball Fly

14 Comments

 1. Aivan ihana, todella kaunis meikki!

 2. Oi miten pirteä kokonaisuus! Ja kaunis! Ja kevät! ((:

 3. Oi miten upea! Onneksi mulla on Vintage Rose koska muuten se päätyisi heti ostoslistalle :))

  • Kiitos! Hahah, totta! 😀

 4. Oli todella kaunis livenä ja mä kopioin idean tänään 😀

  • Heheh, kiitos! Näinkin Instagramissa kuvia, en malta odottaa että tulee blogiin asti! 😀

 5. This is such a gorgeous look! I’m still kicking myself for not getting the Vintage Romance palette.

  • Thank you! <3 Oh, you really should have! 😀 I heard that you can still get it from amazon or ebay?

 6. Apua miten kaunis meikki!! Aivan mahtava sävykombo, en olisi ikinä aatellut että nuo sävyt passaisi noin hyvin yhteen 🙂

  • Kiitos! ^^ Nämä kolme ei kieltämättä ole sellaisia mitä heti olisin itsekään ollut yhdistelemässä, mutta päässä naksahti jokin. 😀 Onneksi naksahti, hyvin nämä sopii yhteen!

Vastaa