Skip to content

LOTD Savannah Sunset 2.0

Pidin eilisessä postauksessa esitellystä meikistä sen verran paljon että päädyin tekemään sen  hiukan muunneltuna eilisaamuna töihin. Tämä oli persikkaisesta sävystään huolimatta sen verran vaalea ja neutraali että se sopi töihin oikein hyvin. Meikki syntyi nopeasti vanhasta tottumuksesta, mikä oli kiireaamuna enemmän kuin toivottua. 

Tein meikin muuten aivan samalla tavalla kuin viimeksi, mutta otin tällä kertaa lisävahvistukseksi Urban Decayn Naked-paletin ja sen Virgin-ja Buck-sävyt. Virgin pääsi sisänurkkaan ja kulmaluulle tuomaan valoa, ja Buck päätyi vahvistamaan varjostusta ja kulmien sävyä. Omat kulmani ovat luonnostaan mustat, joten ne erottuvat tämänhetkisestä hiusväristäni hiukan liiankin hyvin. Buck ei peitä tummaa sävyä, mutta taittaa sitä juuri sen verran lämpimään ettei ero ole aivan niin päätähuimaava kuin yleensä.

Tällä kertaa poskipuna vaihtui Make Up Storen Cherry Blossomiin, sillä se osui kiireessä ensimmäisenä käteen. Ehdin kaivella meikkipöydän kaaoksesta aikaisemmin käytettyä Coral Islandia hyvän aikaa Cherry Blossomin löydettyäni, mutta kun sitä löytynyt, jouduin turvaamaan Cherryyn. Töistä kotiin päästyäni Coral Island löytyi heti. En ymmärrä.

Huulilla oli sama kombo kuin edellisessä meikissä- kun se kerran toimi, en nähnyt aiheelliseksi vaihtaa sitä. 

Ehdin vilauttaa tätä kokonaisuutta eilen Instagramissa, ja siellä vilahti maanantaina leikatut hiukseni. Tässä ne näkyvät hiukan paremmin! Isoin muutos oli leikkaus- olin kaivannut selkeää otsista takaisin, ja sen sain. Halusin myös niskaosuudesta reilusti lyhyemmän, sillä hiukseni olivat ehtineet kasvaa kiitettävästi pituutta, ja kelien lämmetessä koko takaosa tuntui kuumalta ja aivan liian pitkältä. Päädyimme varsin jyrkkään A-linjaan, ja nyt hiukset ovat edestä reilusti takaosaa pidemmät. Väriä ei lähdetty muuttamaan, vaan koko päähän laitettiin sama sävy kuin edellisellä kerralla. Sekä minä että kampaajani olimme sitä mieltä että kun tämä kerran toimii, ei ole mitään syytä alkaa sitä vaihtamaan. Syksyksi mietittiin kuparisempia, lämpimämpiä sävyjä mahdollisesti raitoina, mutta ne saavat odottaa syksyyn.


Hiustenleikkuun myötä innostuin taas laittamaan hiuksiani aivan eri tasolla kuin ennen leikkausta, ja luulenkin että hiusjuttuja on tulossa lähiaikoina ihan blogiinkin asti. Olen ostanut kevään aikana useamman ihan huipuksi osoittautuneen tuotteen, ja tapahtumien goodiebageista on löytynyt lisää uusia suosikkeja. Vaikka olenkin innostunut hiustenlaitosta, olen silti edelleen todella laiska niiden suhteen ja haluan päästä mahdollisimman helpolla. Kymmenen minuuttia on minulle se maksimiaika jonka raaskin aamulla hiuksiini käyttää, ja siinä ajassa pitäisi saada omaa silmää miellyttävää jälkeä. Nyt olen löytänyt juuri sopivan rutiinin joka toimii- näissä kuvissa lopputulos ei vain näytä niin hyvältä kuin aikaisemmin viikolla. Aamulla pikaisesti väkerretyt huolettomat kiharat suoristuivat kosteassa ilmassa laineiksi. Kivalta nekin näyttävät, mutta kiharat olivat vaan paremmat…

Olen tainnut sanoa tämän useamman viimeaikaisen meikin kohdalla, mutta tämä on  taas yksi viimeaikaisista suosikeistani. Tällainen luonnollisen raikas meikki tuntuu todella kivalta vaihtelulta, ja näin vaalea meikki syntyy muutamassa minuutissa. Ei siis ihme että näitä on alkanut putkahdella useammin kun olen torkuttanut enemmän ja enemmän aamuisin. Nyt on selvästi skarpattava etteivät utuiset smoky-meikit unohdu täysin!

Vieläkö persikkainen meikki jaksaa innostaa? Itse tykkään tästä kuin hullu puurosta, mutta nyt on pakko pitää hiukan paussia näistä etten ehdi kyllästyä.

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Savannah Sunset saatu
-Urban Decay Naked Virgin 
-Urban Decay Naked Buck
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-IsaDora Undercover primer 
-IsaDora Wake-Up Make Up Fair
-Make Up Store Cherry Blossom
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki

Huulet:

-IsaDora Perfect moisture lipstick Coral Cream saatu
-IsaDora Moisturizing Lip gloss Tiger Lily saatu

8 Comments

 1. Tykkään niin tästä, kuin edellisestäkin meikistä tosi paljon! Persikkaa iskee todellakin. Ja sun tukka on ihana! Ihan sun näköinen 🙂

  • Kiitos! ^^ Mulla tuntuu nyt olevan joku persikkakausi meneillään, tuntuu siltä että tungen kyseistä väriä ihan joka paikkaan. 😀 Nää hiukset tuntuu kyllä todella omilta! ^^

 2. Multa pääsi ihan ääneen: OIH! (työ kaverit varmaan ihmetteli :D) niin KAUNIS väri luomilla 🙂 harkitsen vakavasti tuon luomiväri nelikon ostamista.

  • Voi kiitos! ^^ <3 Ihana kuulla! Suosittelen tota nelikkoa kyllä todella lämpimästi- viime aikojen parhaita IsaDora-tuotteita!

 3. Oi kyllä kyllä! Nää on aivan upeita (:

  • Ihihii, kiitos! ^^

 4. Ihana meikki ja vielä ihanampi tukka, otsis on niin sun juttu! =)

  • Kiitos! <3 Mulla oli oikein ikävä tällaista kunnon otsista, tää tuntuu niin omalta 😀

Vastaa