Skip to content

LOTD Ruusupuu

Jatketaan vielä eilen alkaneessa Les Bois de Rose- teemassa! Innostuin eilen tekemään kyseisellä paletilla päivän meikin, ja innostusta riitti vielä sen verran että mätsäsin huulimeikin ja poskipunan mahdollisimman tarkkaan silmämeikin sävyihin. 

Meikkasin eilen oikein hartaudella, sillä maanantain meikkini meni aika kunnolla pieleen. Jouduin pesemään lähes valmiin meikin pois (oikeasti, jälki oli ihan kamalaa) ja väkertämään pikapikaa hätämeikin vaalealla luomivärillä ja ripsivärillä. Kulmiin jaksoin keskittyä, ja töissä laittaa voimakkaamman huulimeikin, ne pelastivat paljon. Tämä meikki tuntui nakumeikkipäivän jälkeen kotoisalta ja oikealta! 

Tällä kertaa käytin paletin kahta vaaleanpunaista ja tummaa luumua, ja jätin ruskean suosiolla pois. Välivärit sain sekoittamalla luumua ja tummempaa vaaleanpunaista-ne kaksi on kuin luotu yhteen!

Huulille pääsi MACin Patentpolish Spontaneous osittain sen värin, osittain sen helppouden takia. Runsaasta kiillosta huolimatta Spontaneous kestää huulilla pitkään, ja jouduin korjailemaan sitä työpäivän aikana vain lounaan jälkeen. 


Poskille pääsi yksi maanantain alelöydöistä, Chanelin UPEA Vivacité-poskipuna. Löysin Vivacitén Helsingin keskustan Sokokselta, ja alennuksen jälkeen sillä oli hintaa huimat 30 euroa. Kirjoittelen siitä vielä myöhemmin erikseen, mutta tämä puna saattaa olla tämän kesän parhaita aleostoksia! Tämä on niiiiiiiiiin minun värini- ja laatu on ihan mieletön.


Tällainen värimätsäys oli todella kivaa! Myönnettäköön kuitenkin että tämän meikin paras asia oli Chanelin aarreposkipuna-ja se on paljon, sillä rrrrakastan sekä PatentPolishiani ja Les Boisia. Muutan alelöytöjen takia hiukan tämän viikon postausjärjestystä, sillä haluan esitellä löydöt kun niitä vielä saattaa löytyä kaupoista että joku muukin voi vielä ehtiä hakemaan omansa! 

Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä? Entä jaksaako tämän väriset meikit vielä innostaa?


Silmät:

-UDEPP
-Guerlain Ecrin 4 Couleurs  Les Bois de Rose
-Yves Rocher kulmakynä
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara 

Kasvot: 

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Essentials BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Joues Contraste Powder Blush Vivacité

Huulet:

-MAC Patentpolish Spontaneous

2 Comments

Vastaa