Skip to content

LOTD Rose Turandot

Jokin aika sitten olleeseen Guerlain-iltaan täytyi tietenkin tehdä meikki Guerlain-tuotteilla. Tai no, täytyi ja täytyi- kokosin itse innoissani koko meikin Guerlainin ympärille. Sain pähkäillä aika kauan luomiväripaletin valinnassa, sillä Guerlain-paletteja on päässyt huomaamattani kertymään ihan kiitettävä määrä. Tutkittuani paletteja aikani päädyin yhdistämään vanhan kausipaletin, Les ombers Turandotin ja vakiovalikoimaan kuuluvan Les Bois de Rosen sävyt toisiinsa. Halusin ehdottomasti laittaa huulille vasta ostamaani Forever Brown-huulipunaa, ja noiden kahden paletin sävyjen yhdistelmä sopi punaruskeaan huulipunaan kauniisti. Les Ombers Turandot olisi riittänyt yksinäänkin, mutta halusin meikkiin hiukan vaaleanpunaista-siksi siis Les Bois de Rose. 

En muista enää ihan tarkkaan mitä sävyjä paleteista käytin, mutta olettaisin että tummemmat sävyt ovat Turandotista ja vaaleanpunaiset Rosesta. Jälkeenpäin ajatellen olisin voinut lisätä meikkiin rajauksen, mutta tätä tehdessä en tullut sitä ajatelleeksi.


IMG_5873
IMG_5880
Pidin kuitenkin meikin sävymaailmasta aivan suunnattomasti! Joskus en voinut kuvitellakkaan käyttäväni punertavia sävyjä luomilla-nyt rakastan niitä. Jännästi on mieltymykset muuttuneet. Violettikin on vähitellen hiipinyt siedettävien listalle-tässähän ollaan hyvässä vauhdissa matkalla kaikkiruokaiseksi! Suoraan sanottuna en tällä hetkellä keksi ainuttakaan väriä jota en silmiini jollain tavalla pistäisi. Olkaa hyvät, ehdottakaa. Antaa tulla. Ken keksii sellaisen värin jota en silmämeikissä voisi käyttää saa papukaijamerkin ja taputuksen olalle!

Meikkipohjan tein ihanalla Tartella. Airbrush foundationilla saa nopeasti hutaistuna kevyen ja semipeittävän pohjan, mutta kun meikkivoiteen tuputtelee ja levittelee iholle huolella ja ajan kanssa se peittää kaiken. Kaiken. Eikä kuitenkaan näytä epäluonnolliselta maskilta. Tällä kertaa taisin levittää pohjan koko kasvoille ensin isolla kabukilla, ja töpötellä sitten lisäpeittoa kaipaaviin kohtiin lisää tuotetta hiukan pienemmällä siveltimellä. 

Poskille pääsi Guerlainin Crazy Pearls-meteoriitit. Varsinaista poskipunaa minulla ei vielä Guerlainilta ole, mutta sellainen on hankintalistalla- sopivia ehdokkaitakin on jo katsottu valmiiksi. Tämä hankinta on kuitenkin kiireetön-listalla, ja ajankohtainen ehkä joskus ensi vuonna. Nyt jänniä ja uusia poskipunia on siinä määrin että jos harkitsen uusia saa siitä ystävällisesti mainita. Nykyisiäkin voisi vähän käyttää. (tämä nykyisiäkin voisi käyttää ei kuitenkaan koske luomivärejä. Ei vaan koske) 


IMG_5899
IMG_5905
Kuten jo aiemmin sanoin, huulille laitoin upeaa Forever Brownia. Mietin tämän ja muutaman Guerlainin huulikiillon välillä, mutta punaruskea huulipuna vei lopulta kirkkaasti voiton. Olen aina rakastanut ja tulen aina rakastamaan ruskealla taitettuja huulimeikkejä, ja riemuitsenkin nyt suunnattomasti kun ne ovat taas hetken aikaa muodissa. Käyttäisin niitä kyllä muutenkin, mutta nyt on ihan ekstrahyvä syy käytellä näitä aarteita! Minulla on hatara muistikuva siitä että ensimmäinen huulipuna jonka äitini osti minulle oli punaruskea. Taisi olla joku Lumene, ja rakastin sitä. Muistan myös että äiti kehoitti jo silloin (olisikohan ollut yläasteen alkuvaiheella, kun sain muutkin ensimmäiset meikkini) korostamaan huuliani, kun niissä on sitä korostettavaa. Kyseisen ohjeen mukaan elän vieläkin- eilen huulilla oli lähes mustaa viininpunaista huulipunaa. Hehheh. 

Mitä pidätte kokonaisuudesta? Oletteko yhtä innoissanne rusehtavien punien paluusta kuin minäkin, vai alkaako ysäri jo riittää? Ja hei, heitelkäähän niitä hulluja väri-ideoita, sovitaan että toteutan niistä mielenkiintoisimmat!
Silmät/Eyes:


-UDEPP
-Guerlain Ecrin 4 Couleurs Les Ombres Turandot

-Guerlain Ecrin 4 Couleurs Les Bois de Rose 
-IsaDora Flashing Volume mascara saatu
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 

-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-Tarte Amazonian clay Full Coverage airbrush foundation
-Inglot Mattifying Pressed Powder saatu 

-Guerlain Crazy pearls
Huulet/Lips:

-Guerlain KissKiss Lipstick Forever Brown 

6 Comments

  1. Mä en ole ruskeiden huulipunien ystävä oikeastaan ollenkaan, en taida sellaisia omistaa yhtäkään. Ainakaan ei tuu heti sellaista mieleen… >:)

    • Mä haluan nähdä että kokeilet! KOKEILET! 😀

  2. Tuo ole niin ihanan meikki! Mähän vierastan vähän ruskean sävyisiä punia, itselle pitää olla juuri oikea sävy tai näytän tunkkaiselta. :p Sulle taas noi sävyt toimii kaikki! <3

    • Kiitos! <3 Sulle pitää etsiä just se oikea sävy 😀 Ja hehe, mulle joko sopii tai ei sovi- ja käytän surutta niitäkin jotka ei sovi. 😀

  3. Mulla on luomiväripaletti, jossa on kirkkaanpunainen mattasävy. En itse osaa käyttää sitä ollenkaan, mites sulta onnistuis? 😀

    • Haha, ei ongelmaa! Oon tainnut joskus kokeillakin kirkkaanpunaista- pitää kokeilla uudestaan 😀

Vastaa