Skip to content

LOTD Rose Dutchess

Toiset pähkäilevät päivittäin vaatteiden kanssa, minä pähkäilen meikkien kanssa. Vaatteet on helppo valita-mustaa, mustaa, mustaa ja ehkä yksi väri tuomaan kontrastia. Ehkä. Jos olen villillä tuulella. Meikit ovatkin sitten ihan toinen juttu. Kun taivas on rajana, on välillä hiukan vaikea valita mitä silmiinsä laittaisi. Välillä käytän enemmän ihan kunnon värejä, välillä teen reilusti tummempia meíkkejä-ja kuten tälläkin kertaa, välillä teen lukemattomia variaatioita erilaisista ruskeista meikeistä. Viime aikoina olen tehnyt paljon varsin luonnollisia meikkejä, ja tälläkin kertaa kaipasin meikkiin ruskeaa. Halusin kuitenkin tehdä tummemman meikin, koska minulla oli tavallista enemmän aikaa käytettävissäni-perjantai sisälsi ihan kiitettävästi tekemistä, mutta aamu oli miellyttävän rauhallinen. 

Käyttöön päätyi lopulta MACin Sharonin Dutchess-paletin kolme sävyä, Sweet eyes, Femme fatale ja Embark. Niiden lisäksi käytin MACin Rose-pigmenttiä luomen keskiosassa. 

Sweet eyes pääsi luomen sisänurkkaan, Embark varjostukseksi ja Femme fatale toimi häivytyssävynä. Ripsirajaan töpöttelin kevyesti Clarinsin 3 Dot lineria, joka on lyhyessä ajassa saanut pysyvän paikan sydämestäni. En tee kyseisellä linerilla tarkkaa rajausta, vaan töpöttelen sillä pisteitä ripsirajaan. Tällä tavalla saan meikkiin häivähdyksen rajauksesta, joka samalla saa ripsirajan näyttämään tuuheammalta. Ruskea väri on sen verran pehmeä että se häviää meikkiin sopivasti.
IMG_6773
IMG_6781
Koska silmistä löytyi lämpimiä sävyjä, jatkoin persikkaista teemaa myös huulilla. Huulille pääsi Guerlainin Kiss Kiss-puna sävyssä Peach Fizz. Olen ehtinyt käyttää jo jonkin verran ostamaani Forever brown-sävyä, joten odotin tältä paljon-ja Peach Fizz ylitti kaikki odotukseni. En muista milloin olisin viimeksi käyttänyt näin täydellistä persikkaista huulipunaa. Kiss Kiss-punien tekstuuri on ihan jumalainen- niin pehmeä, kermainen ja silti hyvin kestävä. Luulen että joudun ostamaan tämän ja Forever Brownin rinnalle vielä ainakin yhden värin… Joku herkullinen nude tai oikein räikeä oranssi tai punainen houkuttelisi kovasti!


IMG_6768
Pohjameikin tein viime päivien luottokombolla. Olen kyseisestä kombosta niin onnessani, että siitä voisin tehdä ihan tutorialinkin- koko pohjameikkirutiinini heitti häränpyllyä kun tajusin tämän yhdistelmän. 

Meikkivoiteena toimi siis Estée Lauderin Double Wear Light, peiteaineena saman merkin Double Wear, poskille, nenälle ja otsalle valoa toi MACin Select Cover Up-peiteaine ja koko komeus kiinnitettiin ensin Chanelin meikkipuuterilla ja sen jälkeen Inglotin Mattifying Pressed Powder. 


IMG_6789_
IMG_6796
Poskille sudin kahta MACin poskipunaa. Neutraali Buff pääsi laajemmalle pinta-alalle ja toimi samalla varjostuksena, ja upea persikkainen Peachykeen toi pientä lisäväriä. Peachykeenin ja Buffin yhdistelmä on LUMOAVA. Olen käyttänyt sitä useampana päivänä putkeen- jälki on niin kauniin luonnollista ja viimeisteltyä etten ehkä kestä. 

Olen viime kuukaudet tapellut ihon epäpuhtauksien kanssa, ja huonoja päiviä on ollut enemmän kuin hyviä. Kiitos Muradin ja tämän meikkipohjakombon, olen saanut viettää viime päivät tasaisen ja kauniin ihon kanssa- on muuten todellista luksusta. Epäpuhtauksia ja punaisuutta on vielä, mutta ne onneksi peittyvät täysin hyvän meikkipohjan alle. 

Mitä pidätte Rose-pigmentin ja Dutchess-paletin yhdistelmästä? Minulla on nyt todellinen MAC-putki päällä- yritän saada lähiaikoina aikaiseksi niin Simpsons-meikkejä kuin Novel Romance-meikkejäkin. Kumpia haluaisitte nähdä ensin?

Kiinnostaisiko teitä muuten uusi meikkipohjarutiinini?
Silmät/Eyes:

-UDEPP
-MAC Sweet eyes
-MAC Femme Fatale
-MAC Embark
-MAC Pigment Rose
-Clarins 3 Dot liner Brown saatu
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Estée Lauder Sumptuous mascara

Kasvot/Face:


-Estée Lauder Double Wear Light foundation 1.0
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-Chanel Vitalumiére Loose Powder foundation 10 Beige
-MAC Select Cover Up Concealer NW15
-Inglot Mattifying Pressed Powder saatu
-MAC Blush Buff
-MAC Blush Peachykeen

Huulet/Lips:

-Guerlain Kiss Kiss Lipstick Peach Fizz saatu

16 Comments

 1. Kauniit on jälleen silmätkin, mutta ihastuin erityisesti tuohon täydellisen persikkaiseen huulipuna+poskipuna comboon, vau!

  Mä en mahda sille mitään, että mun silmään nuo Simpsonit näyttää jotenkin no. halvoilta. Siis MACin tuotteiksi. En epäile yhtään, etteikö laatu ole varmasti taattua MACia, mutta silti en jotenkin innostu noista yhtään. Siispä vastauksena kysymykseen, Novel Romancea kiitos 😉

  • Hihii, kiitos! ^^

   Hahah, onnekas olet jos ei kaikki MACin kokoelmat nappaa 😀 Niinhän se on, kaikki ei vaan käy kaikille 🙂 Novel romancea tulossa lähitulevaisuudessa!

 2. Tuo huulipuna! taas yksi asia must have-listaan 😀 ja mac-putkesta, odotan kovasti miltä Marge-poskipuna näyttää kasvoilla 🙂

  • Hahah, tuo huulipuna onkin ihan mieletön! 😀 Must have-listat tuntuu näin syksyisin kasvavan aika hyvää vauhtia 😀

   Margepuna on lähiaikoina tulossa! Se on iholla ihanan neutraali ja luonnollisen näköinen ^^

 3. Ihana sävy huulissa! 🙂 pitäisköhän itsekin rohkaistua vaaleanpunaiseen luomiväriin, näyttää nimittäin tosi freesiltä! ❤

  • Peach Fizzin sävy on kieltämättä aika ihana! ^^ Kannattaa kokeilla vaaleanpunaista silmillä, se on yllättävän luonnollinen!

 4. Todella kaunis ja tasapainoinen meikki 🙂

 5. Oih, kaunis hempeä meikki! ♥ Mutta joo, se tunne, kun istahdat meikkien eteen etkä osaa päättä MITÄ sitä silmilleen sutisi… I can feel you 😀

  • Hih, kiitos! Pitäisi tehdä tällaisia useammin- teen vähän liikaa vahvaa ja jyrkkää settiä 😀 Ja joo, se aamuinen mitä teen mitä teeeeeennn-paniikki. Se on edessä joka aamu 😀

 6. Todella kiva huulipunan sävy! 🙂

  • Kiitos, niin kyllä on! ^^

 7. Mäkin taistelen tällä hetkellä ihon kanssa 🙁 onneksi on meikit. Nätti meikki 🙂

  • Ihotappelu on aina ikävää :/ Onneksi on meikit! 🙂 Ja kiitos 🙂

 8. Anonymous Anonymous

  Heips. Kivoje meikkilookkeja sulla! Mä olen täysin uuno huulipunan ja luomivärien/muun silmämeikin yhdistelemisten suhteen, joten olisko sulla jotain hyviä kikkakolmos-vinkkejä, millä periaatteella värejä voi yhdistellä? Pari kokeilua oon tehnyt erittäin huonolla menestyksellä…

  • Kiitos! 🙂

   Värejähän voi yhdistellä aika rajattomasti, ja kokeilemalla oppii parhaiten mikä sopii itselle ja mitkä värit käyvät hyvin yhteen. Hyvänä nyrkkisääntönä pidän kuitenkin sitä että kylmät sävyt sopivat aina yhteen, samoin lämpimät sävyt keskenään. Eli jos silmissä on esim.lämpimiä ruskeita, huulille ja poskille kannattaa laittaa vaikka lämmintä persikkaista sävyä. Jos taas silmiin on käyttänyt kylmiä ruskeita tai harmaita, voi poskille ja huulille laittaa kylmiä vaaleanpunaisia tai roosia. Itse testaan harkitsemani sävyt yleensä vierekkäin kämmenselälle ennen kuin alan meikkaamaan, niin pystyn tarvittaessa vaihtamaan niitä ennen kuin olen laittanut värejä kasvoille asti.

   Jos kirkkaita, räikeämpiä värejä haluaa yhdistellä, niin niihin minulla itselläni ei ainakaan ole mitään erityisiä sääntöjä. Värien kanssa haen aika räikeitä kontrasteja, ja yhdistän silloin erikoisempiakin värejä yhteen. Kirkkaita värejä on helppo kokeilla neutraalien värien kaverina- muuten neutraali ja ruskeasävyinen meikki muuttuu helposti jos siihen yhdistää esim. kirkkaanpinkin huulipunan tai turkoosin rajauksen.

Vastaa