Skip to content

LOTD Pyromantic butts

Jatkan todella kypsien ja asiallisten otsikoiden linjalla-pahoitteluni. Mutta kun nimiyhdistelmistä saa niiiiiin hauskoja otsikoita!

Olen todella hämilläni tästä onnistumisten putkesta-tämän päivänkin meikki onnistui,ja omasta mielestäni siitä tuli jopa paras pitkään aikaan. Viime päivinä meikkaaminen on jaksanut innostaa oikein kunnolla,ja inspiraatiota ja ideoita on tuntunut löytyvän enemmän kuin tarpeeksi. Toivotaan että samalla linjalla jatketaan vielä pitkään.

Tänään käytössä oli Fyrinnaen Pyromantic Erotica kera Shiro Cosmeticsin Buttsin sekä A regular bears’ meetingin. (Tilasin muuten juuri läjän uutuuksia Shiron uudesta kokoelmasta,joten niistä varmasti lisää lähiaikoina-vanhin ja rakkain ystäväni kun oli muistanut syntymäpäivääni lahjakortilla Shirolle. Kiitos,tunnistat kyllä tästä itsesi <3) Laitoin koko liikkuvalle luomelle (ja ylikin) Buttsia,varjostin karhutapaamisella ja viimeistelin koko komeuden Pyromantic Eroticalla. Kulmaluulla Erotica näyttää oranssilta,niinkuin purkissakin,mutta liikkuvalla luomella Buttsin ja Pixie Epoxyn päällä se hohtaa vihreänä. Ihana,erikoinen väri tämäkin.

Tässä kokonaisuudessa oli jotain mistä pidin ihan älyttömästi. Väriyhdistelmä on hiukan outo,mutta pidän siitä ihan älyttömästi. Voi kunpa arkimeikkini näyttäisi aina tältä!

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics Butts
-Shiro Cosmetics A regular bears’ meeting
-Fyrinnae Pyromantic Erotica
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster
-Sensai 38 mascara

6 Comments

  1. Tosi kiva, mäkin tykkään. 🙂

  2. Ai kun kiva toi Butts! Raikas! Tosi onnistunut look on kyllä, tekee mieli laittaa kellertävää simmuun itekin.

    • Kannattaa,tulee yllättävän kivaa jälkeä!

Vastaa