Skip to content

LOTD Purple

Aamulla meikkiä aloitellessani tajusin tehneeni meikkini viime aikoina aika samoilla väreillä (ja aika lailla samoilla paleteillakin) ja päätin että yritän tänään katkaista kierteen ja tehdä jotain muuta. Minun jotain muuta-vaihtoehdokseni päätyi täysvioletti meikki-vain ripsiväri on musta. (ja kulmat ruskeat,of course) 

Käyttöön pääsivät ihanaiset Art Decon luomivärit ja IsaDoran munakoisonvärinen geelirajaus. Lopputulos on varsin veikeä-ja riemastun joka kerta siitä miten vihreältä silmäni näyttävät violetin silmämeikin kanssa. 

Käytännössä tein meikin ihan samalla tavalla kuin normaalisti,ainoan muutoksen teki violetti väri-ja rajaus,jota en yleensä arkimeikkiin tee. 

Sain riemukseni huomata että Art Decon 288 on lähes täsmälleen samansävyinen IsaDoran Aubergine-geelirajauksen kanssa! Rajaus on toki intensiivisempi koostumuksensa takia,mutta 288:sta saisi kyllä kerrostamalla lähes yhtä tumman. 

Myönnettävä se on,vaihtelu virkisti. Ehkäpä huomenna teen jälleen jotain hiukan erilaista-pronssinen silmämeikki houkuttelisi kovasti!

Silmät:

-UDEPP
-Art Deco 203
-Art Deco 84
-Art Deco 288
-IsaDora Gel eyeliner Waterproof Aubergine saatu
-IsaDora Highlands saatu
-Lumene brow wax
-IsaDora All day long lash mascara saatu

Vastaa