Skip to content

LOTD Oogie Boogie

Pakkohan ne uudet Shirot oli ottaa heti käyttöön! Eniten houkutti Oogie Boogie,vaalea vihreänruskea,joten lähdin siitä liikkeelle. Kaverikseen se sai violetinharmaan Two Facedin. Kulmaluulle ja sisänurkkaan otin kaveriksi Urban Decayn Bleachin. 

Tästä meikistä tulikin sitten yksi viime aikojen ehdottomista suosikeistani! Oogie Boogie levittyi ihan täydellisesti sekä UDEPP:n että Pixie Epoxyn päälle,ja Two Faced tuli hyvänä kakkosena. Ei mitään pahaa sanottavaa näistä kahdesta väristä-tuttua ja taattua Shiro Cosmetics-laatua. 

Huulimeikin suhteen olinkin sitten laiskemmalla tuulella,ja käyttöön pääsikin IsaDoran Multi Vitamin lipgloss syksyn uutuussävyssä Raisin. Olen ihan rakastunut tähän kiiltoon,enkä kadu ollenkaan että käytin siihen yli 15€. Kiilto tuntuu todella miellyttävältä huulilla,ja sen väri on tummempi versio huulteni omasta sävystä. Lopputulos on siisti ja huoliteltu,muttei kuitenkaan kovin meikattu. 


Poskille pääsi jälleen Shattered-face casesta Overexposed-sillä kun on kovin vaikea mennä vikaan. Myöhemmin huomasin että Overexposed sopii värinsä puolesta täydellisesti yhteen Raisinin kanssa-saatoin löytää luottokombon!

Olen todella tyytyväinen tähän kokonaisuuteen-katsotaan mitä keksin huomenna! Mitä pidätte Oogie Boogiesta?

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics Oogie Boogie
-Shiro Cosmetics Two Faced
-Urban Decay Face Case Shattered Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara, saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer saatu
-Lily Lolo Mineral Foundation China Doll
MAC Studio Fix Powder Plus Foundation NW10
-Urban Decay Face Case Shattered Overexposed

Huulet:

-IsaDora Multi Vitamin Lipgloss, Raisin

4 Comments

  1. Aivan ihana! Pitääkö sitä hankkia itselle pian toinen joululahja etukäteen? 😀

    • Kannattaa,tää ei ole edes kallis! 😀

  2. Oogie Boogie on kyllä aika ihana! Oon vaan aika varma, että vihreiden sävyjen hamstraajana mulla on jo jotain samanlaista ja Oogien Boogie on hahmona liian pelottava 😀

    • Se on aivan mieletön! Mä luulen että mullakin on samankaltaisia,muttei kyllä yhtään just samanlaista 😀

Vastaa