Skip to content

LOTD Ocean eyes+OOTD

Uusi Mememe:n Ocean eyes oli otettava heti käyttöön-eikä vähiten siksi että sillä tehty meikki mätsäsi täydellisesti China Glazen This is Tree-mendous-lakan kanssa. 

Tämä meikki oli värikkäin mitä olen tehnyt vähään aikaan-ja yhdistin sen illalla vielä voimakkaan huulimeikin kanssa. No,kerrankos sitä…

Pidin meikistä kovasti-ja se keräsi paljon kehuja. Lähipiiri kommentoi nykyään aika harvoin meikkejäni (selvästi ovat niihin jo turtuneet) mutta tänään kehuja tuli. Uskalsin tehdä värikkään meikin,sillä tiesin olevani koko päivän mustavalkoisissa,ja meikki toisi hiukan lisäväriä.

Kuvasta näkee hiukan miten jännältä vihreä meikki ja räikeä huulipuna näyttivät. Fiksu huomaa myös uuden hiusmallin! Tämän suurempiin sanallisiin saavutuksiin en tänä iltana enää kykene-takana kun on 12 tunnin päivä. Palaillaan hiuksiin ja muihin asioihin huomenissa!

Mitä pidätte vihreästä silmämeikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Mememe Ocean eyes
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax 
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Vaatteet:

-Toppi,paita ja farkut Zizzi
-Kengät Dr Martens


6 Comments

  1. Tiedät varmaan, mitä mieltä olen näistä vihreistä? Aivan älyttömän kaunis ja hyvännäköinen! 🙂

    • Kiitos! 😀 Jotenkin arvasin!

  2. Itte tykkään vihreästä, olis sen väriset silmätkin että vois jopa korostaa niitä. En ole sitä oikein oppinut käyttämään mutta ehkäpä nyt uskaltaudun. Tosi kauniisti häivyteety tuo sun meikki. Niin ja reipas tukka 🙂

    • Kokeile ihmeessä,vihreä meikki piristää päivää kummasti! 😀

      Kiitos! 🙂

Vastaa