Skip to content

LOTD + NOTD Butts and Bold

Aiemmin päivällä blogissa vilahtanut Butts-luomiväri pääsi tänään käyttöön-ja voi,miten ihana se onkaan! En odottanut värin olevan niin sinapinkeltainen-onneksi oli. Iholla se näyttää todella luonnolliselta,ja häivähdys kullankeltaista tuo siihen pienen jännän lisän. Nudeväri with a twist,sanon minä. Tykkään.Tykkään kovasti. 

Toinen positiivinen yllätys oli Tick:Tock Cosmeticsilta tilaamani Free Bird-luomiväri joka sekin pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Free Bird päätyi varjostusväriksi,ja sopikin yllättävän hyvin Buttsin kanssa! Shiron The Truth pääsi sisänurkkaan ja kulmaluulle valoa tuomaan-varsin häivytettynä tosin ettei kulmaluu hohtanut valkoisena. The Truth toimi yllättävän kauniisti todella häivytettynä!

Tässä vielä kasvokuva jotta meikki hahmottuisi paremmin-kera pönötysilmeen,tietty.


Kynsille oli päässyt OPI:n DS Bold. Siitä ei ole juuri sanottavaa-ei mitään erityisen hyvää eikä mitään erityisen huonoa. Peitti kolmella kerroksella. Kimaltaa nätisti. On jännä,muttei DS-sarjan jännimmästä päästä. 


Silmät:

-UDEPP
-Shiro Cosmetics Butts Malcolm Reynolds Edition
-Tick:Tock Cosmetics Free Bird
-Shiro Cosmetics The Truth
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

Kasvot:

-Art Deco Sun protection powder foundation
-MSCHIC Baked mineral foundation Porcelain
-Wet n Wild Blusher Heather silk

2 Comments

  1. Mä katselin Buttsia, mutta jotenkin ei iskenyt. Mutta luomillahan se näyttää todella kauniilta! Pitäiskö mun sittenkin..? 🙂 Mutta pakkaako Shiro pikkuluomivärit pusseihin? Mä en voi toimia pussukoiden kanssa, olen niin epäkäytännöllinen 😀

    • Kannattaa! Se on ihana! Buttsia ei kyllä saa enää,eikä sitä saanut pussissa 😀 Kuukauden värit tulee pelkästään täysikokoisissa purkeissa! Mutta ne pussukat ei ole niin epäkäytännöllisiä kuin luulisi,mä olen oppinut toimimaan niiden kanssa ilman sotkuja tai säätöä 😀

Vastaa