Skip to content

LOTD- Not drawing room fashion

Shiro Cosmeticsin Not drawing room fashion oli niin ihana että se pääsi tänäänkin käyttöön.

Kuvassa vierailevana tähtenä myös päivän kynnet,jotka sopivat hyvin yhteen silmämeikin kanssa.


Tällä kertaa Not drawing room fashion pääsi koko luomelle,ja varjostukseksi valikoitui Lingered   in Twilight. Nämä kaksi väriä sopivat yhteen paremmin kuin olin osannut kuvitella! Molemmat nousivat heti suosikkilistalleni,ja Lingered in Twilightista joudun hankkimaan ihan kunnon purkin näytepussin tilalle. Luulenpa myös että tarvitsen Not drawing room fashionista täysikokoisen purkin-nyt olin tilannut pienemmän,ja se kyllä riittää joksikin aikaa,mutta kyseessä on niin täydellinen vihertävä harmaa että tiedän käyttäväni sen pian loppuun. Eli Shiron kesäkuun tilaus sen kuin kasvaa.

Aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja kuvata tänään OPI:n Jinxin ja Magazine cover mousen jotta saan niiden vertailun ulos-se siis tulossa myöhemmin illalla!

Käytin:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics Not drawing room fashion
-Shiro Cosmetics Lingered in Twilight
-MAC Shroom
-Lumene brow wax
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Yves Rocher Lash plumping mascara

I wore Not drawing room fashion again today-this time on the whole lid,and used Lingered in Twilight as shade. These two colors are absolutely wonderful together! I think I have to buy a full-sized jar of Not drawing room fashion-the one I got now is the smaller one,and I can already tell that I am going to use it all. Its the perfect greenish gray! I’m going to take pictures of OPIs Jinx and Magazine cover mouse today,so I can do a comparison post later today!

10 Comments

 1. Wau, oon aina tosi kade niille, joilla on näitä ihania indie-meikkejä. Tilasin joskus vuosia sitten USAsta vastaavia ihanuuksia, mutta leipiinnyin ainan iihin odotusaikoihin. Miten pitkään keskimäärin sulla kestää esim. Shiron tai Fyrinnaen tilaukset postissa?

  • Shiron toimitusaika on noin kolme viikkoa-sisältäen kahden viikon käsittelyajan ja noin viikon joka menee paketin saapumisessa USA:sta Suomeen. Fyrinnaen toimitusajat on paljon pidemmät-tällä hetkellä verkkokauppa on kiinni(sivuille pääsee)=sivuilla on ilmoitus että pulju on kiinni vielä ainakin osan kesäkuusta. Muuten Fyrinnaella menee vähintään 2 viikkoa,ja enemmänkin,ennen kuin tilaus edes menee postiin. Hyvää tosin kannattaa odottaa 😀 Itsellä ei ole koskaan ollut ongelmia noiden toimitusaikojen kanssa kun ne on ilmoitettu selvästi.

 2. Huomasitko muuten, että Shirolla saa nyt viikonlopun ajan -15% kaikista tilauksista koodilla MEMORIALDAY (jos oikeen muistan tuon koodin)?

  Ja ei Fyrinnaen tilauksissa kyllä noin kauan pitäis mennä. Mulla on pisin aika mitä on postittamiseen mennyt ollut 9 päivää ja sillon oli jonotusaika pisimmillään. Viimeksi Fyrinnae tilaus postitettiin kolmessa päivässä. Viikon verran mullakin yleensä postissa menee.

  • Huomasin sen alen,mutta ootan tilauksentekoa siihen saakka että kesäkuun väri julkaistaan 😀 noi ajat mitä Fyrinnaelle annoin oli nyt niiden sivuilla-ja noi on kaikissa mun tilauksissa pitäneet 🙂 Fyrinnaella ne toimitusajat vaihtelee eniten!

  • Onpa outoa, jos sulla on mennyt noin pitkään. Mää oon yli 10 kertaa tilannut Fyrinnaelta ja tosiaan pisimpään oon postitusta oottanut 9 päivää ja silloin oli se jonotusaika yli 40 päivää. Fyrinnaen poppoohan itsekin on sanonut, ettei sitä postitusta käytännössä ikinä joudu odottaan, niin pitkään kun ne ilmottaa sen ajan vaan se pidetään pitkänä siksi, että jos tulee jotain poikkeustilanteita, niin ihmiset ei odota, että tilaukset tulee hetkessä. Mulla itseasiassa melkein kaikista muista indiefirmoista kestää aina pitempään postitus ku Fyrinnaelta, vaikka ne ilmottaa pisimmät jonotusajat 😀

  • Onpa outoa,mulla on taas käynyt juuri toisin päin! 😀 oon kanssa tilannut Fyrinnaelta useasti,varmaan ainakin 10 kertaa,ja aina on mennyt vähintään 2 viikkoa että tilaus on mennyt postitukseen- Shirolla taas on mennyt parhaimmillaan vaan muutama päivä. Oon ehkä sitten vaan ollut Fyrinnaen tilausten kanssa tosi epäonninen ja joutunut aina jonon perälle 😀

 3. Ihana meikki taas kerran 🙂

  • Kiitos,niin minustakin! 😀

Vastaa