Skip to content

LOTD Nestyr

Henkilökohtainen onnistumisputki jatkuu-suunnittelemani meikki onnistui paremmin kuin hyvin. Se myös muistutti siitä miten kertakaikkisen upea väri Shiro Cosmeticsin Nestyr on! Onneksi ostin sen silloin kun sitä sai-Nestyr oli tämän vuoden syntymäpäiväväri,ja on ainakin omaan silmääni todella uniikki tapaus. Täten lupaan ottaa sen useammin ihan arkikäyttöön,tämä ihanuus vaatii päästä useammin esille. Miltäköhän se näyttisi harmaan tai ruskean päällä? Sitä on testattava pikimmiten! (ehkä jo huomenna) 

Yhdistin Nestyrin Art Deco-palettini värien kanssa,ja tein tummahkon violetin smokyn. Smokymeikit ovat jostain syystä hiipineet jälleen arkimeikkeihini-ehkä jatkuva syyskaipuu pistää tekemään tummempia ja tummempia meikkejä? Joka tapauksessa,kulmaluulla ja sisänurkassa on vaalea 203,koko luomella Nestyrin alla 84 ja varjostuksena 288.

Vielä muutama sana aiheen vierestä-minua on itseäni häirinnyt jo jonkin aikaa että blogin sisältö on ollut muutamia poikkeuksia lukuunottamatta viime aikoina pääsääntöisesti LOTD-ja NOTD-painoitteista. Luonnoskansiossa on pitkä lista tuotteita ja ideoita,joista moni odottelee vain viimeistelyä. Mutta koska olen ihan koko ajan töissä on luonnoskansio saanut odottaa. Kiire ei tule vielä hetkeen helpottamaan-päin vastoin,saattaa vain pahentua,mutta aion silti ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä luonnoskansion kimppuun. Ansaitsette muutakin. Indiemeikkisarjan postaukset odottelevat swatch-kuviaan,ja merkit esittelyä. Ne ovat kyllä tulossa,hitaasti mutta varmasti. Tähän loppuun esitänkin kysymyksen teille lukijoille-onko jotain mistä haluasitte erityisesti lukea? Jotain erityistoiveita tai ehdotuksia? Esittäkää ehdotuksia tai toiveita jos niitä on! 

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Art Deco 84
-Shiro Cosmetics Nestyr
-Art Deco 288
-Art Deco 203
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

2 Comments

  1. Merkkien esittelyn lisäksi minua kiinnostaa myös se, minkä hintaisia pigmentit ovat verrattuina ns. normiluomiväreihin ja kuinka niiden säilyttäminen (pussukat eivät vaikuta kovin käytännöllisiltä) on mahdollisimman helppoa ja käyttäjäystävällistä.

    • Esim.käyttämäni Shiron meikit ovat nimenomaan irtoluomivärejä,eivät pigmenttejä-joten niiden käyttö on suhteellisen samanlaista kuin normivärien. Taidanpa kirjoittaa aluksi tuosta noiden käytöstä,ja sitten esitellä merkit! Käyttö kun on kaikissa aika samanlaista 😀

Vastaa