Skip to content

LOTD Nestyr with a twist

Shiro Cosmeticsin Nestyr pääsi jälleen käyttöön,tällä kertaa hiukan pienemmässä roolissa. Tein meikin pohjan Fyrinnaen Nijirolla,Witchy woodland creaturesilla sekä Knickers in a twistillä. Nestyriä levitin sitten varovasti näiden kaikkien päälle-kevyesti taputellen. Näin sain mukaan Nestyrin duochrome-kiillon ilman sen suurempaa violettia väriä. 

Olen todella tyytyväinen tähän(kin) meikkiin. Olin suunnitellut sen huolella,ja olin riemuissani kun huomasin että valitsemani värit toimivat niin kuin pitikin. Tästä ei tullut edes kovin tummaa! 

Nijiro on muuten aivan täydellinen sävy kulmaluulle. Se hohtaa hiukan,muttei niin että se kovin pitkälle näkyisi,ja tuo juuri sopivasti valoa. Pigmenttiä riittää,joten halutessaan voisi saada paljon voimakkaammankin värin esiin-itse pidän tästä maltillisemmasta versiosta. 

Sain myös pitkästä aikaa aikaiseksi ottaa kunnon kasvokuvan! Käyttämäni poskipuna ei tässä juuri näy (suosin barely there-lookkia poskipunan kanssa,koska poskeni punottavat yleensä päivän lopussa sen verran että jos poskipunaa olisi yhtään enemmän näyttäisin maatuskalta) mutta kyllä sitä oli. Oikeasti.

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Fyrinnae Nijiro
-Fyrinnae Witchy woodland creatures
-Fyrinnae Knickers in a twist
-Shiro Cosmetics Nestyr
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-Sensai 38 mascara

Kasvot:

-Maybelline Pure BB ligt
-MSCHIC Baked mineral foundation Porcelain
-Art Deco Fixing powder
-Wet n Wild Blusher heather silk

Huulet:

-Maybelline Galactic Mauve

Vastaa