Skip to content

LOTD Nestyr ja NOTD Fantasy Fire

Aamulla oli aikainen herätys,mutta koska tiesin että edessä on pitkä ja raskas päivä,halusin silti tehdä jollain tavalla hiukan erikoisemman arkimeikin. Ensimmäinen ajatukseni oli Shiro Cosmeticsin Nestyr. Nestyristä on tullut yksi suosikeistani!

Ja tällaisella mentiin. Nestyr tuo meikkiin juuri sen kaipaamani hiukan erikoisen vivahteen. Onneksi UDEPP on olemassa-sen ansiosta meikki on pysynyt täysin muuttumattomana helteestä huolimatta.

Käytin:

-UDEPP
-Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics Nestyr
-Inglot Matte 348
-Urban Decay Smoked-Kinky
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara

Here is my LOTD-I wanted it to have a little twist,so I used Shiro Cosmetics’ Nestyr. Nestyr has become one of my favourites!Ja tässä vielä eilisen ja tämän päivän kynnet: pohjalla Essien Mezmerised ja päällä Max Factorin Fantasy Fire. Kun Fantasy Fire tuli talvella kauppoihin,etsin sitä ihan joka paikasta. Ja kun ihanuus löytyi,ostin sitä itselleni kaksi. Ja kaverillekin yhden. Käytän sitä silti säästeliäästi,sillä pullo on aivan naurettavan pieni! 


Pohjalla kaksi kerrosta Mezmerisedia ja päällä kaksi kerrosta Fantasy Firea. 


Muistakaa osallistua arvontaan,vielä ehtii!And here is my NOTD for the past two days-two layers of Essies Mezmerised and two layers of Max Factors Fantasy Fire. 

2 Comments

  1. Ihan superkiva sävy tuo Nestyr! Ai että mä tykkään tästä meikistä. Slurps. 😛

    • Se on ehdottomasti yksi parhaista! 😀 Mäkin tykkäsin :B Piristi kummasti päivää!

Vastaa