Skip to content

LOTD Naughty Mauve

Aloitetaanpa viikko jo hyvän aikaa sitten tehdyllä meikillä, jonka keskipisteenä oli YSL:n Glossy Stain Rebel Nude sävyssä Naughty Mauve. Silmämeikin tein Urban Decayn Naked-paletilla ja sen mattasävyillä, pientä kimallusta toin Guerlainin Two Spicy-duon kimmeltävällä oranssilla. 

En enää muista tarkkaan milloin tämä on tehty, mutta työmeikki tämä joka tapauksessa oli. Taisi myös olla ensimmäisiä päiviä hiustenleikkuun jälkeen, ja sateinenkin vielä, koska aamulla väkerretyt huolettomat laineet sojottivat päivän päätteeksi joka suuntaan. 

Silmämeikki oli todella helppo ja nopea tehdä. Koko luomella oli Naked, ja varjostuksena Buck. Sisänurkassa ja kulmaluulla Virgin, ja kuten jo mainitsin, luomen keskiosassa oli Guerlainin Two Spicyn oranssia. Ripsivärinä oli muistaakseni IsaDoran Volume&Curl, ja poskilla luottopunan statuksen saanut Spiced Mocha. Muu meikki oli Naughty Mauveen verrattuna varsin lämmin, mikä oli omasta mielestäni vain kiva kontrasti. 

Meikkipohjana on luultavasti ollut Holika Holikan Essentials BB-voide, joka on ollut viime aikojen eniten käytetty meikkipohja. Aion lähiaikoina tilata paljon käytetylle tuotteelle tuplakappaleen ihan varmuuden vuoksi, ja pientä lisätarkkailua tehtyäni aion tilata myös sarjan Clearing-ja Watery-BB:t. Hintaa kun noilla kissakuvioisilla putkiloilla on alle viisi euroa, ja tämä yksi on ehtinyt vakuuttaa minut niiden laadusta. Clearing BB:n pitäisi hillitä ihon rasvoittuvuutta, ja Watery BB sisältää vihreää teetä jonka pitäisi ehkäistä ihon epäpuhtauksia. Holika Holikalta löytyy lisäksi erikseen kosteuttava ja shimmer-BB, mutta ne eivät oikein omalle ihotyypilleni sovi. Saavat siis jäädä tilaamatta. Kertokaahan muuten jos jollain teistä on Holika Holikan BB-voiteista kokemusta! Olisi kiva kuulla jos joku on ehtinyt niitä testailla!En käsitä millään tuota yhtä suortuvaa, joka ei millään suostunut asettumaan paikalleen! Asettelin sen joka kuvan jälkeen uudestaan, ja aina kun olin ottamassa kuvan se pongahti takaisin kurittomaan asentoonsa. Mokoma. 

Pidin tästä meikistä kuitenkin todella paljon! Erilleenkin katsottuna sekä silmämeikki että Naughty Mauve näyttivät oikein kivoilta, ja jotenkin ne myös pelasivat varsin onnistuneesti yhteen. Naughty Mauve teki sen verran hyvän vaikutuksen että saattaisin haluta lisää näitä Rebel Nudes-sävyjä… 

Mitä pidätte tästä yhdistelmästä, nappaako?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked Virgin
-Urban Decay Naked Naked
-Urban Decay Naked Buck
-Guerlain Two Spicy saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara saatu

Kasvot:

-Max Factor Facefinity face primer
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness saatu
-Holika holika Essential Petit BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-YSL Glossy Stain Rebel Nudes Naughty Mauve

2 Comments

 1. Anonymous Anonymous

  Todella kaunis meikki! Sinulle sopii todella hyvin tumma huulimeikki 🙂

  Olet saanut minut kiinnostumaan Shiro Cosmeticsin tuotteista, etenkin Intertubes ja luomivärit kiinnostavat 🙂 Haluaisinkin kysyä että kun olet tilannut Shirolta niin onko koskaan tuotteet jääneet tulliin? Mistä olisi hyvä aloittaa näin ensikertalaisena irtoluomivärejä kohtaan, vinkkejä? Ja mitkä ovat suosikki värisi Shiron luomiväreistä :)) Kiitos kovasti ^-^

  – Jansku

  • Kiitos! ^^

   Shiron tilaukset eivät ole koskaan tainneet jäädä tulliin! Yleensä tilaukseni tosin ovat olleet +-25$ luokkaa, joten ne ovat pysyneet tullirajan sisällä, mutta myös isommat tilaukset ovat tulleet ilman tulleja.

   Jos irtoluomivärit eivät ole tuttuja, lähtisin liikkeelle sellaisista joissa ei ole erikseen älyttömiä määriä glitteriä->eivät tarvitse erillistä pohjustusta perusluomivärinpohjustajan lisäksi. Shirolta sellaisia värejä löytyy paljon, ja juuri ne ovat helppoutensa takia omia suosikkejani! Suosikkivärini Shirolta ovat enimmäkseen nude-ja taupesävyjä-Shiro tekee mielestäni todella kauniita ns.värittömiä värejä. Esimerkiksi The Fullmetal-kokoelmassa on niitä monta! Ehdottomat suosikkivärini löytyvät silti The Hobbit-kokoelmasta, joka on mielestäni parasta Shiro-laatua. Myös suht uudesta Game of Thrones-kokoelmasta löytyy ihania, kokeilemisen arvoisia värejä. Kaikkein uusinta Avengers-kokoelmaa en ole vielä kokeillut, sillä tilaukseni odottaa vielä.

   Ensikertalaiselle suosittelisin Shiron näytepussukoiden tilaamista- ne ovat edullisia, ja niitä mahtuu tilaukseen kerralla paljon! Niillä saa hyvän käsityksen tuotteista.

Vastaa