Skip to content

LOTD Nameless Minor sin

Uusi,ihanainen Shattered-Face Case on ollut ahkerassa käytössä viime päivinä. Hätäkiirekomboksi on muodostunut Minor sin koko luomella,kulmaluulla Bleach ja varjostuksena Nameless. Kahdesta poskipunasta Overexposed on noussut ehdottomaksi suosikiksi,sillä se toimii samalla kevyenä varjostuksena ruskean taittonsa ansiosta. 

Tällaisilla silmillä on siis kuljettu viimeiset kaksi päivää. Tähän olen yhdistellyt vaihtelevasti sekä hyvin voimakasta huulimeikkiä (RiRi Woo ja Black tie) sekä hyvin kevyttä nudea (Incognito ja IsaDoran Raisin) ja molemmat yhdistelmät ovat toimineet varsin hyvin. 

On ollut todella virkistävää olla muutama päivä hyvin kevyellä meikillä! Nyt tuntuu taas siltä että meikki-ideoita on vaikka muille jakaa,ja meikkaaminen jaksaa innostaa aamuisin. Halloweenmeikkejä on tehtävät-jonossa vaikka kuinka (ja onneksi niitä on muutama valmiinakin) ja odottelen vain että olisi aikaa paneutua niihin oikein urakalla.Ensi viikolla pitäisi helpottaa,sitten alan tunkea Halloweensettiä oikein urakalla blogiin!

Posti saattoi muuten tuoda tänään jotain Halloween-teemaista…

Mitä pidätte vaihteeksi neutraalimmasta meikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Face Case Bleach
-Urban Decay Face Case Minor sin
-Urban Decay Face Case Nameless
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

4 Comments

  1. Hihii, postissa tuli minullekin jotain ;).

    • Hih,hauskasti samana päivänä! 😀

  2. Tosi kiva meikki, sopivan hillitty arkikäyttöön mutta kuitenkin tyylikäs. 🙂

Vastaa