Skip to content

LOTD Naked+Naked 2

Seikkailu-ja työpäivän meikki! Seikkailu siksi että seikkailin busseilla ympäri pääkaupunkiseutua. Oli jännää. Naked ja Naked 2 valikoituivat meikkiin niiden helppouden takia-ja koska yhdistelmä Bootycall+Suspect+Snakebite+Darkhorse on ehdottomia suosikkejani! Näillä neljällä olen tehnyt kuvissa esiintyvänkaltaisia ja reilusti tummempia meikkejä. Tämä kombinaatio tuntuu tekevän silmieni väristä kirkkaamman ja selkeämmän.

Väsynyt ja nuutunut bloggaaja tässä hei

Nakupalettimeikit ovat ylipäätään väsyaamujen pelastus,sillä ne onnistuvat aina.AINA. Kertaakaan en ole näillä paleteilla tehnyt epäonnistunutta meikkiä! Vaikka väreissä riittää pigmenttiä,onnistuvat ne jotenkin aina asettumaan juuri oikealla intensiteetillä luomelle kun vähän kerrostaa tms. Huulille päätyi töissä Maybellinen Vivid Electric Orange,joka virkisti meikkiä (ja naamaa muutenkin) huomattavasti. 

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 2 Bootycall
-Urban Decay Naked 2 Suspect
-Urban Decay Naked 2 Snakebite
-Urban Decay Naked Darkhorse
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara

Kasvot:

-Maybelline Pure BB light
-Wet n Wild Coverall pressed powder

2 Comments

  1. Multa löytyy ihan vaan se pikkuinen Naked Basics -paletti, mutta sekin on ihan pelastus niinä aamuina kun on kiire eikä oikein keksi mitään eikä huvita edes keksiä mitään ihmeellistä. Mutta siis, suorastaan tarvitsisin kakkosen. Ja ehkä myös ykkösen! 😀

    • Tarviit ehdottomasti molemmat!Ensin kakkosen,sitten ykkösen 😀

Vastaa