Skip to content

LOTD My cat’s my valentine + Bitterly cyberstalking your ex

LOTD:tä pitkästä aikaa! Meikkasin toki matkallakin,mutta siellä keskityin muihin asioihin kuin meikin kuvailuun-ja luomiväreistä mukana oli vain Urban Decayn Naked-paletti,jonka kanssa kävin loppuviikosta aika luovaksi. (Kaipaisitteko muuten postausta siitä minkä verran ja minkälaista kosmetiikkaa lähti matkalle mukaan?) 

Olin suunnitellut tekeväni töitä varten hyvin neutraalin,lähes nuden meikin-toisin kävi. Pöydälle oli jäänyt Shiron tilauksen luomivärejä,ja hetken mielijohteesta tungin silmiini MCMV:tä ja BCYE:tä. Töissä aloin hiukan katua tätä päätöstä,mutta iltaa kohden totuin meikkiin. Jos en olisi ollut puoliunessa meikkiä tehdessäni,olisin saattanut tehdä rajaukset-ja levittää Pixie Epoxyä vain luomille enkä ripsille. Koska sitä meni ripsille,tuli niistä ihan kököt.


Nyt illemmalla pidän jo meikistä,mutta päivemmällä se hiukan arvelutti. Eniten todella ärsyttää nuo ripset-jos olisin ollut tarkempi PE:n kanssa ja käyttänyt toista ripsiväriä,ei lopputulos olisi noin säälittävä. 

Väreistä pidin todella! MCMV on todella glitterpitoista,ja varomaton kun olin,kärsin koko loppupäivän varsin kimaltavista silmänalusista. Glitter ei lähtenyt millään ennen kuin näytin sille silmämeikinpoistoainetta.

 MCMV on värinä kaunis,hyvin vaalea punainen,ja kuten jo mainittu,siinä on hyvin paljon glitteriä. Testasin sitä pikaisesti myös tummanharmaan luomivärin päälle kädellä,ja lopputulos oli vähintäänkin jännä!

BCYE on aivan ihana väri! Hiukan ruosteenruskeaan taittava punainen kimaltaa,mutta ei samoissa määrin kuin MCMV. Tämä on ehkä hiukan helpompi arkiväri.Suunnittelin jo että se olisi upea vaalea sävy johonkin todella tummaan smoky-meikkiin.

Ostin muuten ennen töitä Jumbon Inglotista viisi pyöreää luomivärinappia ja niille rasian-pyöreät napit ovat poistumassa valikoimasta,ja niitä saa nyt idioottihalvalla. Värejä oli tosin aika vähän-omaan palettiini päätyi kaksi eri harmaata,yksi kimaltava musta ja kaksi erilaista turkoosia. Kuvaan paletin paremmin huomenna kun valoa on enemmän,mutta pikaisen sörkkimisen ja testailun jälkeen voin todeta olevani ostokseeni oikein tyytyväinen. Valitsemieni värien lisäksi tarjolla oli luomiväreistä ainakin punaista,keltaista ja violettia,ja peiteväri-ja huulipunapyörylöitä oli vaikka kuinka. 

Käytin:
-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics My cat’s my Valentine
-Shiro Cosmetics Bitterly cyberstalking my ex
-Soap&Glory Archery Brow tint and precision pencil
-Lumene brow wax
-Sensai 38-mascara

LOTD returns! I was supposed to do a really neutral-almost nude make up today. I did not do it. I had some of my new Shiros on my table,and just went with them. At first I didn’t like the result,but now I actually find it ok. 

7 Comments

 1. Mä en sit lukenut tota Inglot-hommaa! ;D ihanan sävyisiin luomiväriä ovat molemmat. Puhuttelevat mua suuresti. Kerro ihmeessä matkameikit, mulla oli ihan liikaa kosmetiikkaa mukana reissussa. En edes ehtinyt meikkaamaan niin paljon mitä olin suunnitellut.

  • Asia on sipuli,tartun matkameikkiaiheeseen heti huomenna! Olen ylpeä siitä miten vähällä arsenaalilla lähdin matkaan 😀

 2. Onneksi nuo Shiron värit ei oo enää myynnissä…sait nimittäin mut haluamaan ne, vaikka punaiset värit ei oo oikeestaan yhtään mun juttu 😀

  • Huonoja uutisia-on ne 😀 Caitlin ei ehtinyt ottaa niitä vielä pois,joten noita saa vielä ainakin huomisen 😀

  • 😀 no mää en käy Shiron sivuilla niin voin kuvitella, että ne ei oo siellä!

 3. Anonymous Anonymous

  todella kaunis, herkkä ja huoliteltu meikki 🙂 ihana!

Vastaa