Skip to content

LOTD Mustasydäntehdas

Jouduin turvautumaan Naked 3:seen jälleen eilen, kun en herännyt TAASKAAN herätyskellon soittoon ajoissa, vaan mokoma torkutin. Sen siitä saa. Tällä kertaa aikaa oli kuitenkin ruhtinaalliset viisi minuuttia enemmän-ja viisi minuuttia voi tehdä ihmeitä kiireaamun meikkiin. 

Tälläkin kertaa lähdin turvallisesti liikkeelle Liarista ja Factorysta, mutta hiukan eri mittasuhteilla tällä kertaa- Liar pääsi kyllä sisänurkkaan, mutta huomattavasti pienemmissä määrin. Factory taas pääsi koko luomelle, ja hiukan kulmaluullekkin.

Erottavana tekijänä aikaisempiin vastaaviin meikkeihin oli tumma Blackheart, jota levitin kevyesti varjostukseksi. Vaikkei meikistä varsinaisesti tullut tumma, toi Blackheart siihen silti enemmän syvyyttä. Omaan silmääni tällainen meikki on myös huomattavasti valmiimpi kuin kahdella sävyllä tehty. 

Harmittaa etten saanut siedettävää kasvokuvaa tästä meikistä-olin siihen todella-TODELLA tyytyväinen ihan kaikkien osa-alueiden puolesta! Pohjameikki oli yllättävän siisti, ja poskipuna oli asettunut kuin vahingossa juuri täydelliselle kohdalle. Ilmeisesti heikolla keskittymisellä voi joskus onnistuakkin.

Rahtasin eilen kotiin ihania, uusia testattavia No7:lta ja Laveralta- niistä lisää heti kun olen päässyt tekemään lähempää tuttavuutta! Instagramissa on tainnut näistä aarteista jo vilahdellakkin kuvia.

Yksi Kommentti

  1. Kaunis meikki taas! Hyvät naamakuvat on ihan törkeän vaikeita ottaa, aina 99 % ihan pelästynyt ilme, ainakin itsellä. 😀

Vastaa