Skip to content

LOTD Mischief Managed

Witchcraft and Wizardry-kokoelman ihanuudet ovat odotelleet pöydällä käyttöönottoa,ja tänään käyttöön pääsivät Mischief Managed ja House Elf.

Nämä kaksi ovat kuin toisilleen tehtyjä! House Elf on hiukan lämpimämmän sävyinen kuin Mischief Managed,mutta se ei menoa haittaa. Olin aivan onnessani meikkiä tehdessä,sillä heti kun olin saanut molempia luomille totesin että lopputulos voi olla vain upea. 

Kuvat eivät tee tälle meikille oikeutta. Mischief Managed kimaltelee aivan älyttömästi,ja teki meikistä todella,todella erikoisen ja huomiotaherättävän. Vaikka meikki oli periaatteessa ruskea smoky,toi MM:n kimalle siihen jotain todella jännittävää. Olen vieläkin aivan onnessani!

Levitin siis koko luomelle ensin House Elfiä,sitten sen päälle Pixie Epoxyn ja vasta sitten Mischief Managedia. Lopuksi häivyttelin MM:n efektiä reunoilta lisäämällä sinne House Elfiä. Kulmaluulla on Highlands-paletin korostusväri-jälleen.

Tällä hetkellä suunnittelen samankaltaista meikkiä You Know Wholla ja Alwaysillä toteutettuna.Katsotaan,olisiko jo huomenna sopiva hetki sille!

Mitä pidätte päivän meikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Pixie Epoxy
-Geek Chic Cosmetics House Elf
-Geek Chic Cosmetics Mischief Managed
-IsaDora Highlands,saatu
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

2 Comments

  1. Pidän ja paljon. Tämän tyyppisiä meikkejä tulee nykyisin itsekin aika usein tehtyä ja tuo Mischief Managed on vaan niin ihana.

    • Se on ihan mieletön! Piristää kummasti huonoakin päivää 😀

Vastaa