Skip to content

LOTD Lust in LA+uudet hiukset

Olin tänään muiden kosmetiikkabloggaajien kanssa vierailulla Aila Airon Kauneuslinnassa,ja tällaisella meikillä mentiin. (itse vierailusta kirjoitan ihan erikseen-ilta oli aivan ihana!)

Meikissä yhdistelin useamman uuden ihanan paletin värejä. Pääosassa oli Sleekin Vintage Romance-paletin Lust in LA (paletti ei ole edes ehtinyt vielä vilahtaa blogissa…) ja sen kaverina oli saman paletin Meet in Madrid. Varjostuksena oli MACin Well put together ja kulmaluulla ja sisänurkassa Narsin Biarritz.

Tämä nelikko sopi yhteen täydellisesti-niin täydellisesti,ettei sen kummempia häivytyksiä huolellisen levityksen jälkeen tarvittu. Tämän meikin tulen varmasti tekemään vielä monta kertaa-se oli sopivan siisti ja tumma että sitä saattoi pitää iltameikkinä,mutta kuitenkin arkimeikiksi sopiva!


Entäs sitten ne hiukset? Väri todella vaaleni ja vaihtui punertavaan,ja pituutta lähti reilusti. En voi tarpeeksi painottaa sitä kuinka paljon RAKASTAN tuota leikkausta. Se on täydellinen-aivan täydellinen. Olen todella laiska hiustenlaittaja,joten se,että voin vain föönata hiukset ja ne ovat valmiit on kuin taivaan lahja. Välillä olen saattanut suoristaa otsista jos se on yön jäljiltä ollut pystyssä,mutta sekään ei ole välttämätöntä. 

Hiukseni ovat luonnostaan taipuisat,joten latvoja ei tarvitse käännellä-niihin tulee luonnostaan tuo kevyt käänne. Niskasta lyhyt malli on ihanan helppo nyt kun voin kuorruttaa itseni huiveilla ja takeilla,eikä tarvitse pitää huolta siitä että hiukset on joka paikassa tiellä ja välissä. Riemuitsin myös selkeästä ja paksusta otsiksesta-sitä olen kaivannut pitkään!

Esittelen Sleekin Vintage Romance-paletin sekä tämän päivän saaliit luultavasti sunnuntaina-saatoin joutua ostamaan erään ihanan,ihanan Art Deco-luomivärin Kauneuslinnasta…

Mitä pidätte meikistä? Entä iskeekö uudet hiukset? 


Silmät:

-UDEPP
-Sleek Vintage Romance Lust in LA
-Sleek Vintage Romance Meet in Madrid
-MAC Well put together
-Nars Ride up to the Moon Biarritz
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Art Deco Lash booster saatu
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer saatu
-Lily Lolo Mineral foundation China Doll
-Urban Decay Shattered Face Case Overexposed

Huulet:

-Dior Addict Extreme Incognito

16 Comments

 1. No kyllä on hyvännäköinen leikkaus! Sellainen leikkaus on juuri nerokkain, jossa hyödynnetään sitä hiuksen omaa taipuisuutta. Mitä sulla on muuten huulimeikkinä, sekin on kivan sävyinen?

  • Kiitos! Eikä,unohdinko mä tosta huulimeikin? Unohdin.. Huulilla on Diorin Addict Extreme sävyssä Incognito!

 2. Toi uus tukka sopii sulle tosi hyvin, väri myös. :3

 3. Tukkasi on kertakaikkisen mahtava! Ihan sun näköinen. 🙂 Ja taas kerran mä ihmettelen mistä sä revit energiaa näin tiheään postaamiseen… Mutta parempi meille näin! <3 Odotellessa Kauneuslinna-postausta… 😉 Omani tekemiseen menee tätä menoa varmaan viikko.

  • Voi kiitos! ^^ <3 Mulle bloggaaminen on henkireikä,jolla pääsee arkea pakoon-joten aika mielelläni postailen tiheäänkin tahtiin 😀

   Kiitos vielä edellisestä,oli ihana nähdä! Olit taas niin nätti ja tyylikäs!

  • Mä haluaisin kirjoittaa samaan tahtiin kuin blogin alkuaikoina, mutta tahti hiipuu heti, kun on vähänkin enemmän kiirettä. :/

   Kiitos itsellesi! <3

  • Oon huomannut että jos kiirettä on sopivasti,postailen enemmän.Jos aikaa on yhtäkkiä enemmän raskaan viikon jälkeen,laiskottelen silloin helpommin kuin silloin kun on vähän tekemistä.:D

 4. Sun uudet hiukset on ihanat!! Sopii sulle hyvin. Graah, mulla ei vieläkään ole Incognitoa….

  Minulla oli hyvin samantapainen leikkaus hiuksissani keväällä ja tykkäsin siitä tosi, tosi paljon. Mutta, mun hiukseni on suorat, ei yhtään taipuisat (paitsi että ne tietenkin kääntyy sivuista ihan hassusti, toiselta puolelta silleen kivasti kohti kasvoja mutta toiselta puolelta hirveän ärsyttävästi ulospäin eikä niitä meinannut saada edes raudan kanssa nätisti kuriin) joten ne ei luonnostaan ikinä olleet kivat vaan aina joutui näkemään vähän vaivaa jos lähti kotoa.

  • Kiitos! 🙂 Hahah,kyllä sä sen Incogniton vielä tarviit,se on IHANA. 😀

   Sun hiukset oli nyt ihan älyttömän nätit!

  • Kiitos Iluna! Olen kyllä tykännyt tästä lyhyestäkin mallista, vielä kun oppisi sitä ihan oikeasti laittamaan. Olin aina kuvitellut, että lyhyet hiukset on tosi tylsät, kun niitä voi pitää vaan silleen tylsästi yhdellä tavalla, mutta mitä lyhyemmäksi hiukseni ovat käyneet, niin sitä monipuolisemmin olen niiden kanssa pystynyt vaihtamaan kampausta yhdellä ja samalla leikkauksella.

   Ja juu, pakkohan se Incognito on saada käsiinsä….

  • Olen huomannut saman-lyhyitä hiuksia on helpompi laittaa monipuolisemmin! 😀

 5. Meinasinkin kysyä, mitä luomaria sulla oli. Haa, mullekin tuli just Vintage Romance!
  Tosi kaunis väri ja leikkaus!

  • Kiitos!

   Vintage Romance on IHANA! 😀

Vastaa