Skip to content

LOTD Ludwig

Eilinen meikki syntyi Kat von D for Sephora Ludwig-paletilla. Päädyin käyttämään paletin neutraaleja sävyjä, ja Tequila, Downtown, Baroque ja Leather muodostivat kauniin, lämminsävyisen kokonaisuuden. 

Tequila päätyi sisänurkkaan ja kulmaluulle, Downtown koko luomelle ja kulmaluun alaosaan, Baroque sisänurkkaan ja Leather varjostukseksi. Toisin kuin eilen esitellyn pikameikin, tämän tein ajan kanssa ja todellisella hartaudella. Meikkaaminen on aina kivaa, ja Ludwig-paletin löytyminen kätköistä innosti paneutumaan arkimeikkiin oikein huolella. . 

Vaikka meikin sävyt ovat varsin neutraalit, tuntui se silti tavallista laitetummalta arkimeikiksi. Käytin kuitenkin meikissä neljää eri sävyä, ja siihen käytetty aika näkyi ainakin omaan silmääni huoliteltuna jälkenä. Rajauksen kanssa tämä olisi voinut mennä iltameikistä!


Huulilla oli jälleen Clarinsin Instant light Natural lip perfector sävyssä Rosewood. Hoitava ja kosteuttava huulikiilto on jäänyt asumaan pysyvästi käsilaukkuuni, sillä se on huulirasvaa siistimpi vaihtoehto eikä kuitenkaan ihan huulipunaa/kiiltoa vastaava. Sävy on lähes omaa huultenväriäni vastaava, joten huulet eivät näytä juuri meikatulta. Noin 20€ tällaisesta aarteesta oli naurettavan vähän!

Meikkipohjana toimi Lancomen Miracle Air de Teint, ja poskipunana Make Up Storen Cherry Blossom. 

Miracle Air de teint on osoittautunut todelliseksi aarteeksi, ja ansaitsee ihan oman postauksensa. Onko joku muu ehtinyt testaamaan Miracle air de teintiä?

Toivottavasti tämä hyvä meikkionni jatkuu- voisin tottua stressittömiin aamuihin ja lähes itsestään syntyviin meikkeihin!

Silmät:

-UDEPP
-Kat Von D Ludwig Tequila, Downtown, Baroque ja Leather
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara
-IsaDora Inliner kajal Blonde

Kasvot:

-IsaDora Undercover primer
-Lancome Miracle air de teint Beige Ivoire
-Clarins Mineral loose powder
-Make Up Store Cherry Blossom

Huulet:

-Clarins Instant light Natural lip perfector Rosewood

10 Comments

 1. Kat von D:n meikit aiheuttavat minussa sellaista ”ooh, haluan!”-kaipuuntunteita. En ole moisia päässyt edes hiplaamaan. Kiva meikki, en muuten ole nähnytkään Clarsinsin kiillosta tuota sävyä. Tosi hyvän värinen.

  • Samanlaisia tuntemuksia nuo aiheuttaa minussakin! Kaduttaa etten ostanut noita enemmän silloin kun oli tilaisuus.. Tuo Clarinsin kiillon sävy on ollut mun mielestä tosi vähän esillä missään! Tosta tuotteesta on aina esillä ne pinkit sävyt 😀

 2. Lancomen miracle air de teint kiinnostaa, toivottavasti teet siitä kattavan postauksen 🙂

  • Tulossa on-mahdollisesti jo tänä viikonloppuna! 🙂

 3. Mitäää, mistä oot saanu Kat Von D:tä? :O *kade*

  • New Yorkin matkalta jokunen vuosi sitten! Olisi pitänyt ostaa silloin enemmänkin 😀

 4. Jään odottamaan sun Air Miracle postausta, olen pitkään arponut sen ostamista.

  • Yritän saada sen ulos nyt viikonloppuna! Voin kyllä suositella sitä todella lämpimästi- se on ihana!

 5. Ihanaa kun sulla on nykyään näitä koko kasvoista otettuja kuvia! Ihan jääätävän onnistunut meikki, kuva, kaikki! (:

  • Hihii, kiitos! Tuli joo jonkinlainen valaistuminen vastaan kun tajusin ettei sen kasvokuvan nappaaminen vie yhtään enempää aikaa samalla kun kuvaa muuta meikkiä. 😀

Vastaa