Skip to content

LOTD Les Tendres

Luvassa olisi taas niitä vanhempia meikkejä! Ehdin jo tehdä uusia, ihania juttuja ja vilautella niistä teaser-kuvia Instagramissa asti, mutta yritän säästellä niitä sen verran että saadaan vanhat pois alta. Mutta voi kuulkaa, kivoja asioita olisi luvassa! 

Nyt kuitenkin palataan vielä niihin vanhempiin meikkeihin. Tämäkin on parin viikon takaa, ja tehty Guerlainin Les Tenders-paletilla. Käytin kaikkia sävyjä pastellisinistä lukuunottamatta, sillä halusin pitää meikin suht neutraalina. Paletin muut sävyt ovat varsin violettipainoitteisia, ja niillä sai aikaan ihanan, luonnollisen arkimeikin. 

Koko luomella oli paletin taupe sävy, varjostuksena tumma violetti ja sisänurkassa pastellinen vaaleanpunainen. Poskilla oli Chanelin luottopuna Vivacité, ja huulilla MACin ihana, aivan liian vähälle käytölle jäänyt Heavenly Hybrid. Yritin pitää koko meikin värimaailman mahdollisimman kylmänä, joten reilusti violettiin taittava huulipuna oli luonnollinen vaihtoehto. Vivacité ja Heavenly Hybrid ovat muuten lähes samansävyisiä kun niitä vertaa vierekkäin! Pitääkin ottaa niistä joskus vertailukuva- olin aika onnessani kun tajusin tämän!

Meikkipohjana toimi Holika Holikan luotettava Essentials BB-voide Make Up Storen Dual Foundationin kanssa. 


Sain muuten tapella läppärini kanssa koko eilisen illan- taas. (edellisen kerran avauduin kyseisistä ongelmista täällä) Nyt on kone tyhjennetty, tiedostot tallennettu ulkoiselle kovolle ja koko kone formatoitu. Nyt uskallan jo ajatella että ollaan menossa parempaa kohti, mutta PIRU VIE että osaa olla vaikeaa. Onneksi rakas mieheni on kunnon tietokonevelho, herra jaksoi näpertää koneen kanssa eilen tuntikausia ja vielä tehdä omia 3D-suunnitelmia siinä sivussa. Palkkioksi lupasin maskeerata herrasta viikingin. (okei, lupasin muutakin)

Mitä pidätte ensimmäisestä omasta Les Tendres-meikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Guerlain Les Tendres
-IsaDora Volume& Curl mascara saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Essential BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Blush Vivacité

Huulet:

-MAC Heavenly Hybrid

4 Comments

  1. Ihana Les Tendres, ihana Guerlain <3

    • No niinpä ^^ Guerlain <3

  2. Anonymous Anonymous

    Kaunis meikki!

Vastaa