Skip to content

LOTD Les Bois de Rose

Nyt olisi vuorossa jo hyvän aikaa sitten ostamallani Guerlainin Les Bois de Rose-paletilla tehty meikki! Tämäkin on jo yli viikko sitten tehty, mutta raukkaparka oli unohtunut kameran muistikortille. 

Les Bois de Rose kuuluu muistaakseni ihan vakikokoelmaan, ja on sävyiltään aika täydellinen paletti perusruskeiden- ja taupejen rinnalle. Les Bois de Rose sisältää yhden rusehtavan sävyn lisäksi kolme erilaista roosaan taittavaa kevyesti shimmeristä sävyä. Paletissa ei ole ainuttakaan selvästi mattaa sävyä, mutta värien shimmer ei ole millään tavalla glitteristä tai muuten yliampuvaa, joten ne sopivat täydellisesti ihan arkikäyttöön.

Tässä meikissä olen käyttänyt kaikkia paletin sävyjä, ja lisäksi Two Parisian-duon vaaleaa glittersävyä koko komeuden päälle.


Poskille pääsivät joulukokoelman Crazy Pearls- meteoriitit, ja huulilla oli muistaakseni kevyesti blotattu YSL:n Naughty Mauve. Huulimeikistä en ole satavarma-olisi pitänyt kirjoittaa ylös! 

Sen verran muistan että tänä päivänä satoi, ja kunnolla. Hiukseni ovat sateen ja myllerryksen jäljiltä ihan miten sattuu, mutta tavallaan tykkään tuosta pörrölookista! 

Mitä pidätte tällaisesta roosapainoitteisesta meikistä? Itselle se ainakin oli tervetullutta vaihtelua ruskean ja oranssin sävyille! 

Yritin muuten kuvata eilen päivän kynsiä-turhaan. Kynsinauhani ovat niin rääkätyn ja kärsineen näköiset, ettei kuvissa ollut ainuttakaan käyttistä. Harkitsen Save My Nails (SMN hehee) juttusarjan tekoa- sille olisi tarvetta.

Silmät:

-UDEPP
-Guerlain Les Bois de Rose
-Guerlain Two Parisian
-Yves Rocher kulmakynä
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

Kasvot: 

-Max Factor Facefinity primer*
-Holika Holika Essentials BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Guerlain Crazy Pearls

Huulet:

-YSL Glossy Stain Naughty Mauve? 

*tuote saatu blogin kautta

6 Comments

  1. Ihanan näköinen! Täytyy heti etsiä kuva siitä paletista. Drool!

    • Kiitos! ^^ Mun on pitänyt julkaista siitä kunnon kuvia-tää oli hyvä muistutus! 😀

  2. Ah, sulla on ollut niin kivoja meikkejä nyt pari viikkoa! For real, ihan jäätävän hyviä kaikki (: Plus noi kulmakarvat <3

    • Oi, kiitos! Oon kyllä nyt jaksanut yrittääkkin-kiva että se näkyy 😀

      Kulmakarvat kiittää!

Vastaa