Skip to content

LOTD kera naamakuvan-nyt tehdään historiaa!

Kasvokuvaa-tai edes kokonaisuuden paremmin näyttävää kuvaa kyseltiin jo aiemmin,ja asiaa sulateltuani päätin sellaisen julkaista. Postauksen lopusta se löytyy,kärsimättömät rullatkoon sinne suoraan!

Tänään mentiin hyvin neutraalilla linjalla sadesään takia-pienet sateen tekemät tuhot eivät silloin juuri näy. En millään jaksanut alkaa väkertämään vedenpitävää meikkiä-lähinnä siksi etten jaksaisi millään illalla sitä poistaa. 

Käyttöön valikoitui luomivärikuvausten takia löytynyt Inglotin kahden värin nappi. Toinen väreistä on Rainbow-sävy josta löytyy kolme samansävyistä ruskeaa,eri tummuusasteilla vain. Kyseisellä napilla olen monesti tehnyt koko silmämeikin.

Silmät:

-UDEPP
-Inglot AMC SHINE 31
-Inglot Rainbow 117R
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Yves Rocher curl extender mascara

Kasvot:

-Benefit the POREfessional
-Wet n Wild Coverall Cream Foundation Fair
-Wet n Wild Coverall pressed powder Fair
-Wet n Wild Rose Champagne glow

Huulet:

-IsaDora Twist-up gloss stick 07 Coral Cocktail


Ja lopuksi-tällainen naama tämän blogin takaa löytyy! Ja tältä edellä näytetty meikki näytti kokonaisuudessaan.

10 Comments

 1. Jee, hieno meikki ja kaunis nainen! 🙂

 2. Jee jee! Kasvojen julkaiseminen on jännää, tiedän tunteen. Mun oli eka tarkoitus pysyä kasvottomana, mutta esim. poskipunien kuvailu oli haastavampaa kuin kasvollisena, joten annoin periksi. Hyvältä näytät kaunoinen!

  • Kiitos! Totesin että ihan turha mun on mistään meikkipohjista kirjoittaa kun en saanut mitään viksua kuvaa ilman että koko pärstä näkyy,niin tällä mennään 😀

 3. jee! oon jo pitkään jännittäny että koska uskallat nassus näyttää, vai uskallatko ollenkaan 😀 onneksi uskalsit, oot niin nätti! 🙂 ps. edelleen kade kulmakarvoista… 😉

  • Muakin jännitti! 😀 Kiitos! <3

   ps.edelleen,älä turhaan 😀

 4. Ihanalta näytät, sulla on hirmu iloiset ja ystävälliset silmät kun näkee ne koko nassuun yhdistettynä. Jee! Kaunis neutraali meikki!

 5. Yhdyn Mohnin ja kaikkien aiempienkin kommentteihin! 🙂 Kivaa nähdä kokonaisuus!

  Terveisin toinen kulmakarva-kateellinen

  • Heh,näitä tulee sitä mukaa kun saan julkaisukelpoisia kuvia-se ei ole itsestäänselvää 😀

Vastaa