Skip to content

LOTD Jännäripset

Ostin Viilankantolupa-blogin Petran innoittamana Maybellinen turkoosin ripsivärin ja paritin sen L’Orealin vaaleanturkoosin kajalin kanssa. Harmittaa että kajal on niin vaalea,mutta se menetteli-tahdon kyllä voimakkaamman värisen!

Itse meikkiin olin todella tyytyväien,ja olin siitä koko päivän onnessani. Kotimatkalla se tosin keräsi hiukan kummaksuvia katseita.. :’D

Tuo ripsiväri on IHANA! Se on ilmeisesti limited edition-väri,joten jos innostuitte,se kannattaa hankkia pian. Itse olen siitä aivan pähkinöissäni,ja suunnittelin jo yhdistäväni sen todella tummaan,mielellään mustaan smokymeikkiin. Kokeilin myös uutta Color Tattoo-luomiväriäni,ja tykkäsin. Levittelin sitä sormin varjokohtiin,ja levitin kaiken päälle MACin vaaleaa Shroomia. Varjostus kuulsi sen läpi juuri sopivasti!

Kasvoilla on Maybellinen Pure BB,ja tykkään. Omalla ihollani se toimi oikein hyvin! Tarkempaa tietoa sitten kun olen paremmin testannut.

Silmät:

-UDEPP
-Maybelline Color tattoo Permanent taupe
-MAC Shroom
-L’Oreal Contour Khol
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Maybelline Volum’ Express Colossal Electric Teal

Kasvot:

-Maybelline Pure BB Light 
-Wet n Wild Coverall pressed powder light
-Chanel Powder blush Ultra rose

10 Comments

 1. Uu, tuo ripsari näyttää todella nätiltä, ja oikeasti värikkäältä, wow! Ihastelin samaa myös Petran ripsistä siellä Turussa.

  Hmph, tämän meikkihän on erittäin raikas, miksi kukaan katsoisi sitä oudosti!

  • En ymmärrä,itse olin tästä ihan onnessani 😀 Tuo todella oli värikäs,olin siitä oikeasti yllättynyt! Ihan loisto-ostos!

 2. Onneksi en ole sinisen ystävä, tähän voisi nimittäin hurahtua :D!

  Petran sinisilmät olivat kyllä ihan mieletön, etenkin sen raikkaan huulipunan kaverina.

  Tuo sopii sinulle kyllä todella hyvin ja vaat eihän nyt sinisellä ripsarilla voi saada outoja katseita… ;).

  • Tähän todella voi hurahtua!:D Mun tänhetkinen suurin ongelma on yrittää päättää kuinka tumman meikin voin tän kaveriksi tehdä töihin 😀

   Oudotkatseet shmoudotkatseet ne ei oo nähny vielä mitään 😀

 3. Minäkin kävelin kauppaan ostamaan tämän ripsarin Petran postauksen innoittamana. Ekalla kerralla lisäsin sitä mustan päälle, koska olin lähdössä töihin ja halusin pelata varman päälle… Mut täytyy laittaa ihan yksistäänkin, ei se oikein näkynyt kunnolla. Tai no työkaverit kyllä huomasivat, mutta asiakkaissa en huomannut reaktiota.

  • Kannattaa kokeilla ihan yksistään,tää on ihana 😀

 4. Ooh! Ihan huikeen hyvännäköinen sulla toi (:

Vastaa