Skip to content

LOTD Into the West

Into the West oli käytössä jo hyvän aikaa sitten, mutta meikki on jostain syystä jäänyt julkaisematta. Laitetaanpa se nyt siis jakoon, sillä olin itse tähän todella tyytyväinen!
Into the  West sai seurakseen Lady of the Golden Woodin sekä Heir of Isildurin. Nämä kaksi mursivat Into the Westin kirkasta vihreää juuri sopivasti.

Into the West on todella ihana, kirkas vaalea vihreä, joka sisältää pientä kultaista glitteriä. Kuvissa glitter ei oikein näy, mutta kyllä sitä siellä on-muutamassa kohdassa. Into the West vaati kunnolla näkyäkseen alleen Pixie Epoxyn. Ilman sitä glitterhippusetkaan eivät olisi kiinnittyneet. Sen avulla Lady of the Golden Woodkin näkyi paremmin Into the Westin päällä. 

Heir of Isildur oli muuten todella vaikea levittää kevyesti Into the Westin päälle! HoI on todella pigmenttinen, ja vasta meikin valmistuttua tajusin miten suuren riskin otin kun käytin sitä puoliunessa. 

Pidin tästä meikistä todella paljon, ja nyt kun tätä uudelleen katson kaipaan taas hiukan lisää väriä meikkeihini- viime aikoina olen tehnyt niin värittömiä meikkejä.

Mitä pidätte Into the Westistä?

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Geek Chic Cosmetics Into the West
-Geek Chic Cosmetics Lady of the Golden Wood
-Geek Chic Cosmetics Heir of Isildur
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

6 Comments

  1. Kaunis väri! Pitäisiköhän mun kaivaa vihreät silmämeikit esiin?

    • Niin on! Kannattaa, mullekin tuli hirveä tarve tehdä KAIKKI vihreällä 😀

  2. Kaunis vihreen sävy. 🙂 Ajattelin itekki tehä tänään vihreen meikin höystettynä vaaleanpunaisella/pinkillä, vuoden ensimmäisen koulupäivän kunniaksi. 🙂

    • Hmm, tuo vaaleanpunainen onkin kiva idea! 🙂 Pitää joskus kokeilla sellaista yhdistelmää! :B

  3. Onpas kyllä ihanan raikas tuulahdus kaiken tän pimeän ankeuden keskelle. Nätti meikki siis 🙂

Vastaa