Skip to content

LOTD I was a soldier

Rakensin eilisen päivän meikin Geek Chic Cosmeticsin I was a soldier-värin ympärille. I was a soldier on armeijanvihreä luomiväri ruohonvihreällä shimmerillä ja kultaisella glitterillä- loistava arkiväri siis, mutta sopii varmasti myös näyttävämpien juhlameikkien vaaleaksi sävyksi. 

I was a soldier on The game is on-kokoelman Watson-väri, ja siksi omien suosikkieni joukossa-Watson kun on sarjassa oma henkilökohtainen suosikkini, niin ihana kuin Benedictin Sherlock onkin. Mutta palataanpa siihen meikkiin!

Halusin pitää I was a soldierin meikin keskipisteenä, joten käytin sitä koko luomella. Varjostuksena käytin Sleekin Garden of Eden-paletin tummanvihreää Tree of lifea. 

Kulmaluulla jälleen Urban Decayn Bleach-muuta ei sitten tarvittu. Näillä kolmella värillä syntyi kaunis, vihreä meikki, joka meni hyvin arjessa, mutta olisi varmasti sopinut myös iltameikiksi. 

Siinä missä High-functioning sociopath on kirkkaana sinisenä hiukan hankala arkiväri, I was a soldier on huomattavasti monipuolisempi. Kevättä vasten vihreät sävyt tuntuvat muutenkin houkuttelevan tavallista enemmän! 

Mitä pidätte I was a soldierista? Näkyykö kevään vaikutus teidän värivalinnoissanne?

Silmät:

-UDEPP
-Geek Chic Cosmetics I was a soldier
-Sleek Garden of Eden Tree of life
-Urban Decay Shattered face case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax 
-Make Up For Ever Smoky extravagant mascara saatu

8 Comments

  • Kiitos! Kaikki kunnia menee värille, se on IHANA.

 1. Oih 🙂 Mulle ei ikinä tulis mieleen käyttää vihreetä silmämeikissä, sillä oon hyvin arka vielä luomivärien käytössä. Harjoittelen vasta. Mutta ah, miten kauniilta tuo näyttää sun silmissä!

  • Rohkeasti vaan kokeilemaan! Mäkin olin vielä vuosi-pari sitten hyvin arka värien suhteen, mutta sitten joku napsahti päässä ja nyt mikään ei enää tunnu oudolta 😀

 2. Ihana, voisitko tulla meikkaan tännekin, jotenkin inspis hukassa.

  • Voi kun pääsisinkin! <3 Olisi oikeasti aika kiva :B

 3. MS MS

  Ihanan piristävä ja jotenkin salaperäinen meikki! 🙂

Vastaa